Labko HEK 40 LK

Päivämäärä: 7.11.2014

Kustannustehokas hiekanerotin monipuolisilla ominaisuuksilla

Pitkäjännitteisen työn ja jatkuvan tuotekehityksen tulos - PE-muovista Suomessa valmistettu uusi Labko HEK 40 LK -hiekanerotin erottaa jätevedestä tehokkaasti hiekan, lietteen ja muut kiintoaineet. Hiekanerotin on kehitetty suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä huomioiden koko toimitusketju suunnittelusta, varastoinnista sekä toimituksesta asennukseen, unohtamatta tuotteen helppoa käyttöä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat korjaamot, pysäköintitilat, autotallit sekä tekniset tilat.

Uusi Labko HEK 40 LK on kustannustehokas varastoida ja kuljettaa. Sen uudistettu pienempi ja kevyempi kansi helpottaa tuotteen käsittelyä ja antaa uusia mahdollisuuksia suunnittelijoille. Hiekanerottimen korkeus lattiapinnasta kaivon pohjaan on vain 400 mm, joka sallii erittäin matalan asennussyvyyden. Lähtöyhteen alareuna lattiapinnasta on 250 mm, mahdollistaen kaivon yhdistämisen kokoomakaivoihin tai Labko MiniPEK ST -öljynerotinkaivoon. Myös muut asennuksen aikaiset säädöt on helppo tehdä työmaalla. Loppukäyttäjälle käyttömukavuutta tuo helposti tyhjennettävä lietesanko.

Tuotteeseen kuuluu vakiona: 300 B125-kansi, tiivis muhvillinen Fix lock® -lähtöyhde, valmius D75-tuloyhteeseen sekä irrallinen lietesanko. Lisäksi kaivossa on harjateräkselle kaksi asennushammasta, joiden avulla kaivo voidaan kiinnittää lattian raudoitukseen ennen valua. Kaivon mukana on suojapussi sadevesikannelle, tämä estää roiskeiden tarttumisen kanteen valun aikana. Erikoistuotteena kaivon voi tilata C250-kannella tai D400-kannella ja -kehyksellä.

LVI-numero 3632 317

Referenssihankkeet Wavin Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Keilaniemi Next, Espoo

Keilaniemi Next, Espoo

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

NCC on kehittänyt Espoon Keilaniemeen mielenkiintoisen ja näyttävän rakennu...

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

Korjaus | Tampere | Ei tiedossa

New Yorkissa on Central Park ja Helsingissä Kaivopuisto. Tampereella on Pyy...

Tampereen Kannen Topaasi

Tampereen Kannen Topaasi

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasissa pääset näköalapaikalle, jonka keskein...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän