Laadukkaat kylpyhuonekalusteet ja suihkutilat

Päivämäärä: 4.10.2018

Ruotsalainen laatumerkki Macro Design valmistaa kestäviä ja tasokkaita kalusteita ja suihkutiloja kylpyhuoneisiin. Valikoimassamme ovat kylpyhuonekalusteet, peilit ja peilikaapit sekä erilaiset suihkutilat. Kolmen vuosikymmenen aikana Macro Design on kasvanut Pohjoismaiden markkinajohtajaksi ja tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin.

Kaikki kylpyhuonekalusteet on valmistettu kosteutta kestävästä puusta ja saatavilla on sekä trendikkäitä että klassisia malleja posliini- ja lasialtaineen sekä peileineen. Hyvä varustelu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat nostavat Macro Designin kalusteet aivan omaan luokkaansa.

Suihkuvalikoimassamme on tilavia suihkuja kahdelle, suihkunurkkia, kääntöovia ja suihkukaappeja. Standardimallistossa on yli 80 erilaista suihkuvaihtoehtoa ja vakiovalikoimassa on yli 3000 erilaista suihkuratkaisua. Macro Design valmistaa suihkutiloja myös mittojen mukaan. Saat aina yksilöllisen suihkutilaratkaisun!

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän