Kuvioidut StalaTex™-terästasot ja -teräslevyt

Päivämäärä: 8.9.2020

Stalan uusi, uniikki materiaali, STALATEX™, vie ruostumattoman teräksen aivan uudelle aikakaudelle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. StalaTex™ on kehitetty parantamaan teräksen naarmu- ja sormenjälkiherkkyyttä, sekä tekemään teräksen kylmästä ja teollisesta olomuodosta lämpimämpää ja helpommin lähestyttävää. Hygieenisenä, kestävänä ja kierrätettävä materiaalina ruostumaton teräs on ylivoimainen, mutta StalaTexin ansiosta se kestää nyt myös katseita. Kuviot syntyvät teräksen pintaan ympäristöystävällisellä laser-teknologialla Lahden tehtaallamme.

 StalaTex™ malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistossa on kahdeksan luontoaiheista kuviota, jotka ovat saatavilla Stalan Seitsikko-tiskipöytiin, terästasoihin sekä välitila- ja peitelevyihin. 

Seitsikko-tiskipöydän saa jopa 3 metriä pitkänä, ja siihen on saatavilla kahdeksan erilaista allasmallia tai voit valita altaattoman terästason. Tasoon saa integroitua myös liesiaukon. Tasopaksuudet ovat 20, 30 ja 40 mm. 

Välitilalevy on 8 mm paksu taustarakenteen omaava tuote. Välitilalevyt valmistetaan mittatilaustyönä omien mittojen mukaan. Pituus voi vaihdella 200-3000 mm välillä ja korkeus 50-700 mm välillä. 

Ohuempi välitilalevy on 0,7 mm paksuinen teräslevy, joka sopii sokkeleihin, kaappien sisäpinnoille, päätylevyihin tai muun työtasopinnan päälle. Levyn pituusmitta voi vaihdella 100-3000 mm välillä ja korkeus 50-1000 mm välillä. 

StalaTex-työtasojen hinnat alkaen 327,82 € (alv. 0 %)
Välitilalevyjen hinnat alkaen 72,58 € (alv. 0 %)

Stala Designer -suunnitteluohjelmalla saa tarkan hinnan tuotteelle nopeasti omilla valinnoilla. 

Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan tilauksesta Lahdessa Stalan tehtaalla muutamassa arkipäivässä. Nopeat toimitukset Pohjoismaihin - toimitusvarmuutemme on huimat 98 %.

Pitkäikäinen terästuote kestää käytössä  vuosikymmeniä. Elinkaarensa päässä ruostumaton teräs on kierrätettävissä 100 %:sti uudeksi teräkseksi.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

03 882 1133

 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän