Kun teknologia ja design kohtaavat

Päivämäärä: 16.11.2020

Stalan uusi, uniikki materiaali, StalaTex™, vie ruostumattoman teräksen aivan uudelle aikakaudelle. StalaTexissä yhdistyvät teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Kun teknologia ja design kohtaavat, näyttäytyy suomalainen osaaminen parhaimmillaan. StalaTex™ -teknologia on ensimmäiseksi tuotteistettu keittiön ja kodinhoitohuoneiden tasoihin, tiskipöytiin sekä välitila- ja peitelevyihin, mutta menestyksen loppua ei näy.StalaTex™ on kehitetty parantamaan teräksen naarmu- ja sormenjälkiherkkyyttä, sekä tekemään teräksen kylmästä ja teollisesta olomuodosta lämpimämpää ja helpommin lähestyttävää. Hygieenisenä, kestävänä ja kierrätettävä materiaalina ruostumaton teräs on ylivoimainen, mutta StalaTexin ansiosta se kestää nyt myös katseita. Tämä mahdollistaa materiaalin monipuolisemman käytön erilaisissa sisustus- ja rakennuskohteissa.

StalaTex™ malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistossa on kahdeksan luontoaiheista kuviota, jotka ovat saatavilla Stalan Seitsikko-tiskipöytiin, terästasoihin sekä välitila- ja peitelevyihin.

Seitsikko-tiskipöydän saa jopa 3 metriä pitkänä, ja siihen on saatavilla kahdeksan erilaista allasmallia tai voit valita altaattoman terästason. Tasoon saa integroitua myös liesiaukon. Tasopaksuudet ovat 20, 30 ja 40 mm.

Välitilalevy on 8 mm paksu taustarakenteen omaava tuote. Välitilalevyt valmistetaan mittatilaustyönä omien mittojen mukaan. Pituus voi vaihdella 200-3000 mm välillä ja korkeus 50-700 mm välillä.

Ohuempi välitilalevy on 0,7 mm paksuinen teräslevy, joka sopii sokkeleihin, kaappien sisäpinnoille, päätylevyihin tai muun työtasopinnan päälle. Levyn pituusmitta voi vaihdella 100-3000 mm välillä ja korkeus 50-1000 mm välillä.

StalaTex-työtasojen hinnat alkaen 327,82 € (alv. 0 %)

Välitilalevyjen hinnat alkaen 72,58 € (alv. 0 %)

Stala Designer -suunnitteluohjelmalla saa tarkan hinnan tuotteelle nopeasti omilla valinnoilla. 

Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan tilauksesta Lahdessa Stalan tehtaalla muutamassa arkipäivässä. Nopeat toimitukset Pohjoismaihin - toimitusvarmuutemme on huimat 98 %.

Pitkäikäinen terästuote kestää käytössä  vuosikymmeniä. Elinkaarensa päässä ruostumaton teräs on kierrätettävissä 100 % uudeksi teräkseksi.

Kysy lisää myyntipalvelustamme, puh. 03 882 1133.

Lähes 50-vuotias Stala Oy työllistää Lahdessa suoraan lähes 50 henkilöä sekä välillisesti paljon enemmän. Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa Stalalle kannattavaa kasvua kestävään tulevaisuuteen – niin ekologisesti, sosiaalisesti kuin liiketaloudellisestikin.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän