Kotimaiset järjestelmäväliseinät saivat EPD-selosteet

Päivämäärä: 27.3.2024

Tutkitusti ympäristöystävälliset tuotteet. Valmistamillamme järjestelmäväliseinillä on nyt EPD-selosteet.

HSL Group on erikoistunut järjestelmäväliseiniin ja olemme tämän toimialan johtavia yrityksiä Suomessa. Valikoimistamme löytyy muuntojoustavat sisäseinäratkaisut, sisäoviratkaisut, neuvottelu- ja vetäytymistilat sekä siirtoseinät joiden osalta edustamme saksalaista Hufcoria.

Yksi keskeinen vahvuutemme on toteutuksen suunnittelussa, jonka huolellisesti tekemällä vältytään yllätyksiltä asennusvaiheessa. Näin säästetään useiden toimijoiden ja ennen kaikkea asiakkaan aikaa ja rahaa. Suunnittelusta asti prosessin ytimessä kulkee myös vastuullisuus.

Palvelukonseptimme syntyy kokonaispalvelusta, joka alkaa jo rakennuskohteen suunnitteluvaiheesta ja jatkuu käyttöönotosta tilojen muunteluun kohteen koko elinkaaren aikana. Toimimme yhteistyössä niin arkkitehtien, rakennuttajien, rakennusliikkeiden, kuin myös rakennusten omistajan ja tilojen käyttäjien kanssa.

Vastuullisesti Suomessa tuotettuja tilaratkaisuja

Kaikki valmistamamme tuotteet ovat kotimaisia ja ne suunnitellaan sekä kootaan Heinolassa. Keskitetty suunnittelu ja valmistus mahdollistavat tehokkaaksi hiotun valmistusprosessin, jossa voidaan huolehtia siitä, että tuotteet valmistuvat juuri suunnitellun kaltaisina. Tämä osaltaan vähentää valmistuksessa syntyvää materiaali- ja energiahukkaa. Näin yhden tuotteen hiilijalanjälki pysyy mahdollisimman pienenä.

Elinkaariajattelu

Tuotteen pitkä elinkaari on parasta vastuullisuutta. On ekologisesti parempi käyttää pitkään kestäviä ja uudelleen käytettäviä tuotteita, kuin useita vähemmän kestäviä ja kertakäyttöisiä tuotteita. Siksi elinkaariajattelu on keskeinen koko palvelukonseptiamme. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, sekä arkkitehtien ratkaisuja, joiden materiaalivalinnat ja muunneltavuus edistävät tuotteiden pitkää käyttöikää.

Tutkitusti ympäristöystävälliset tuotteet

Valmistamme tutkitusti ympäristöystävällisiä järjestelmäväliseiniä, joille Rakennustietosäätiö RTS sr. on myöntänyt EPD selostetunnuksen käyttöoikeuden. Tuotteitamme hyödyntämällä voit siis suunnitella ja toteuttaa muuntojoustavia tiloja, jotka eivät käy luonnon päälle.

Tutustu tilaratkaisuihin ja toteuttamiimme kohteisiin sivuillamme, tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 010 277 6500 tai [email protected]

Referenssihankkeet HSL Group Oy

Sinilähde-talo

Sinilähde-talo

Uudisrakennus | Heinola | n. 12,4 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Heinol...

Metropolian Myllypuron kampus

Metropolian Myllypuron kampus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Koko Metropolia Ammattikorkeakoulun toimintaa koskeva kampusuudistus on käynn...

ECHAn toimistorakennus

ECHAn toimistorakennus

Uudisrakennus | Helsinki | n. 100 milj. €

Vuodesta 2007 saakka Helsingissä toiminut Euroopan kemikaalivirasto, ECHA (Eu...

Kaisa-talo, Yliopiston keskustakirjasto

Kaisa-talo, Yliopiston keskustakirjasto

Korjaus | helsinki | 40,00 milj EUR

Kaisaniemenkadun mutkaan 1970-luvulla rakennettu valkoinen Pukevan muotitavar...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje