Kinnarpsin uusi Multicom - pöytiä joka tilanteeseen.

Päivämäärä: 12.8.2013

Taipuvatko tilasi? Epävirallinen kokous tänään, yhteinen neuvottelu ensi viikolla ja koulutustilaisuus kuun loppupuolella? Voit olla rauhassa. Kinnarps toi markkinoille uuden Multicom-pöytäsarjan joka täyttää kaikki ajateltavissa olevat neuvottelujen ja kokoontumisten tarpeet.

Kuten monet voivat myöntää, on neuvotteluista tullut yhä tärkeämpiä työssämme. Nykyisin yhä suurempi osa työstä tapahtuu ryhmissä, ja ihmisillä on tarve kokoontua yhteen tekemään työtä. Jotta kasvava tarve kokoontumisille tulisi täytetyksi, on Kinnarps kehittänyt joustavan pöytäsarjan joka on ihanteellinen niin video- ja online-kokoustamiseen kuin koulutus- ja luentotilanteisiin.

Multicom-sarjassa on laaja valikoima erilaisia pöytiä – seisomapöytiä, neuvottelupöytiä, pöytiä henkilökohtaisiin työpisteisiin sekä satunnaisiin tilanteisiin. Designinsa ansiosta pöydistä on helppo tehdä erilaisia muodostelmia; pyöreämuotoisia neuvottelupaikkoja ja perinteisiä pitkiä pöytiä. Sarja on myös mukautettu soveltumaan nykypäivän teknologiaan ja siinä on tyylikkäät ratkaisut verkko- ja virtaliitännöille.

Pöydät ovat muotoilultaan puhdaslinjaiset ja niissä on näyttäviä yksityiskohtia. Paljon aikaa on käytetty elegantteihin johdotusratkaisuihin ja sen varmistamiseen, että säätöyksiköt ja kaikki välineet ovat harmoniassa pöydän designin kanssa. Tästä huolimatta pöydän muotoilulliset arvot ovat täydessä sopusoinnussa kätevän asennettavuuden kanssa – pöytäsarjan asentaminen on äärimmäisen helppoa, se voidaan periaatteessa koota käsin, työkaluja käyttämättä.

Multicom on saatavana pyökki, tammi- ja koivuviilukansilevyin sekä valkoisella, vaalean harmaalla, pyökki-, tammi- ja koivulaminaatilla. Lisäksi miellyttävä valaistus saadaan aikaiseksi varustamalla pöydät integroiduilla LED-valaisimilla.

Kinnarps Oy on suomalainen perheyhtiö, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja toimisto- ja julkitiloihin. Koko toimitusketjun työtä määrittävät korkea laatu ja ympäristöystävällisyys – aina raaka-aineiden hankinnasta kalusteratkaisun toteuttamiseen saakka. Kinnarps Oy:n liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 50 henkilöä. Yhtiö on Perheyritysten liiton sekä Suomen Yrittäjien jäsen. Kinnarps-konserni on Euroopan suurin työympäristön kalustaja. Toiminta ulottuu 40 maahan ja konsernin palveluksessa on n. 2 700 työntekijää.

Lisätietoja: Kinnarps Oy puh. 0207 561 200

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän