Kinnarpsilta uusi kalustesarja monitilatoimiston tarpeisiin

Päivämäärä: 11.2.2016

Kinnarpsin uusi moduulikalustesarja Fields on kehitetty tehtävien mukaisen monitilatoimiston tarpeisiin. Sohvat, pöydät, seinäkkeet ja nojatuolit mukautuvat käyttäjälleen sopiviksi. Haluatpa yhteisöllisyyttä tai mahdollisuuden keskittyä hiljaisuudessa, Fields ottaa sinut omakseen.

Fieldsin design on muotoilija Olle Gyllangin käsialaa. Hän työskentelee Propeller Design Ab:ssa, joka on tunnettu suunnittelutoimisto, jolla on laaja-alainen kokemus tuotesuunnittelun sekä teollisen muotoilun ja designstrategioiden saralla.

“Päämääränä Fieldsin kohdalla oli luoda tasapainoa työympäristöön. Se on tehty osittain rauhallisen ja herkän muodon, mutta myös tuotteesta ympäristöön heijastuvan tunnelman avulla. Kokonaisuus tarjoaa sekä yksilölle että ryhmälle sopivat tilat, yksityisyyttä sekä mahdollisuuden yhteisölliseen ajanviettoon,” sanoo Olle Gyllang.

Teemme työpäivän aikana useita erilaisia tehtäviä joiden vaatimukset työympäristön suhteen vaihtelevat. Fields-moduulit, ja niiden joustava muoto luovat yhtenäisiä alueita, neuvottelutiloja, huoneita huoneeseen, luovia tiloja sekä yksityisiä työpisteitä. Mukavat nojatuolit, sohvat, pöydät ja seinäkkeet yhdistettynä mielenkiintoisiin lisävarusteisiin ja fiksuihin ratkaisuihin luovat harkitun ja toimivan kokonaisuuden. Fields tuo yhteen yleiset tilat sekä yksityiset alueet, häivyttää raja-aidat eri tilojen väliltä ja yhdistää yksilön ryhmään sekä sallii jokaiselle mahdollisuuden löytää oma tilansa ja työnilonsa.

Fields on kalustesarja joka tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja luoda toimivia tiloja eri tehtäville ja sopii siten erittäin hyvin monitilatoimistoon. Laaja valikoima eri materiaaleja, värejä ja lisävarusteita antaa mahdollisuuden muovata Fields-moduulit jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopiviksi.

Kalustesarja on saatavana kesästä 2016 alkaen.

Lisätiedot: www.kinnarps.fi

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän