• Kinnarps tuo uusia ideoita monitilatoimistoon
  • Kinnarps tuo uusia ideoita monitilatoimistoon

Kinnarps tuo uusia ideoita monitilatoimistoon

Vagabond-pöydän erottaa toisista, paitsi sen design, myös sen monikäyttöisyys. Tämä pyörillä varustettu monitoimipöytä on helppo siirtää. Sen äärellä voi pitää vaikkapa kokousta ja kohta taas palata työn moodiin.

Pöytä sopii erinomaisesti myös luomaan toiminnallisuutta ja tunnelmaa ruokailutiloihin ja ravintoloihin. Sen päädyt toimivat vaikkapa ripustustelineinä ja niihin kuuluvia magneetteja voidaan käyttää kuvien tai viestien ja luonnostelmien kiinnittämiseen. Pöydän yläpuolella kulkevaan tankoon voi kiinnittää valaisimia, ripustaa kasveja, sisustustavaroita tai vaikkapa henkareita. Mahdollisuudet ovat lukemattomat.

Motus-jakkaran muodon määrää toiminta. Kaareva, verhoiltu istuin on mukava ja sen design sallii sekä ryhdikkään istumisen että rennomman asennon, kuin satulassa ikään. Tuolissa on pyörät jotka antavat istumiseen vielä lisää liikkuvuutta.

Nämä Kinnarpsin valikoiman uutuustuotteet kuvastavat raikasta, innovatiivista ja monikäyttöistä designia joka myös haastaa ajattelemaan perinteisiä tiloja ja funktioita uudella tavalla. Lisäksi kalusteet ottavat kantaa ja antavat mahdollisuuksia toteuttaa liikkuvampaa elämäntyyliä.

Tervetuloa Helsingin kalustenäyttelyymme tutustumaan innostaviin uutuuksiimme.

Katso myös muut uutuudet:
https://www.kinnarps.fi/Tietoa-Kinnarpsista/uutiset/tukholman-messu-uutuudet/

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...