Kiinteistöviemäröinti murroksessa

Perinteiset, hyvin ääntä vaimentavat valurautaiset viemäristöt korvataan yhä useammin helppoasenteisilla muovisilla desibeliviemäristöillä.
Lue miksi Caverion valitsee kohteisiinsa Wavin Aston.

Wavin-ohjelmistotyökalut helpottavat kiinteistöviemäriratkaisujen suunnittelua

Wavin Sound – kun ääni ratkaisee

Wavin-Labko on markkinoiden ainut toimittaja, jolla on käytössään ohjelmistotyökalu, jonka avulla on mahdollista ottaa huomioon viemärin äänentasoon vaikuttavat tekijät jo suunnitteluvaiheessa. Wavin Sound huomioi yli 10:tä eri muuttujaa kattaen sekä ilma- että runkoäänet. Muuttujien tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tuo helpotusta suunnittelutyöhön: ohjelmiston avulla pystytään mitoittamaan juuri kohteeseen sopivan ratkaisun. Wavin Sound -työkalun on suunnitellut akustiikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto.

Wavin Revit -paketit älykkääseen suunnitteluun

Rakentamisen tietomallinnus (BIM) muuttaa rakennusteollisuuden suunnittelua ja toteutusta. Wavin on mukana tässä muutoksessa ja kehittänyt Revit-paketit, joissa on integroitu älykäs avustustoiminto. Wavin Revit -paketit mahdollistavat saavuttamaan 100 % tarkan esityksen siitä, kuinka putkisto todellisuudessa asennetaan. Tutustu BIM Revit ratkaisuumme alla olevalta videolta:

Lisätietoja Wavin-Labkon ohjelmistotyökaluista ja Wavin Revit -paketeista antaa tuotepäällikkö Teemu Sillvan, puh. +358 20 1285203, teemu.sillvan@wavin.com

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...