Kiinteistöviemäröinti murroksessa

Päivämäärä: 12.2.2018

Perinteiset, hyvin ääntä vaimentavat valurautaiset viemäristöt korvataan yhä useammin helppoasenteisilla muovisilla desibeliviemäristöillä.
Lue miksi Caverion valitsee kohteisiinsa Wavin Aston.

Wavin-ohjelmistotyökalut helpottavat kiinteistöviemäriratkaisujen suunnittelua

Wavin Sound – kun ääni ratkaisee

Wavin-Labko on markkinoiden ainut toimittaja, jolla on käytössään ohjelmistotyökalu, jonka avulla on mahdollista ottaa huomioon viemärin äänentasoon vaikuttavat tekijät jo suunnitteluvaiheessa. Wavin Sound huomioi yli 10:tä eri muuttujaa kattaen sekä ilma- että runkoäänet. Muuttujien tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tuo helpotusta suunnittelutyöhön: ohjelmiston avulla pystytään mitoittamaan juuri kohteeseen sopivan ratkaisun. Wavin Sound -työkalun on suunnitellut akustiikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto.

Wavin Revit -paketit älykkääseen suunnitteluun

Rakentamisen tietomallinnus (BIM) muuttaa rakennusteollisuuden suunnittelua ja toteutusta. Wavin on mukana tässä muutoksessa ja kehittänyt Revit-paketit, joissa on integroitu älykäs avustustoiminto. Wavin Revit -paketit mahdollistavat saavuttamaan 100 % tarkan esityksen siitä, kuinka putkisto todellisuudessa asennetaan. Tutustu BIM Revit ratkaisuumme alla olevalta videolta:

Lisätietoja Wavin-Labkon ohjelmistotyökaluista ja Wavin Revit -paketeista antaa tuotepäällikkö Teemu Sillvan, puh. +358 20 1285203, teemu.sillvan@wavin.com

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän