Kemper System – vedeneristeet vaativiin kattorakenteisiin ja läpivienteihin

Päivämäärä: 26.11.2020

Katoille asennettavien laitteiden, mainosten ja erityisesti suosiotaan kasvattavien aurinkopaneelien kiinnitykset voivat olla haastavia luotettavan vedeneristyksen säilyttämiseksi. Oikeiden vedeneristysratkaisujen valinta vesitiiveyden varmistamiseksi on jatkossa yhä tärkeämpi tekijä katolle tehtävien kiinnitysten suunnittelussa.

Ammattikäyttöön suunnitelluilla KEMPEROL® -tuotteilla saadaan kiinnityksiin, läpivienteihin ja muihin tarvittaviin rakenteellisiin yksityiskohtiin saumaton sekä erittäin kestävä vedeneristys. Asennus voidaan toteuttaa nopeasti ilman tulitöitä ja ilmastoinnin katkaisua. Korjatut ja vesieristetyt pinnat voidaan maalata tai pinnalle voidaan lisätä esim. kivisirote, jolloin katon ilme säilyy yhtenäisenä esim. bitumikatteessa.

KEMPEROL® 2K-PUR on hajuton, myrkytön ja liuotinvapaa vedeneristyssysteemi, joka soveltuu rakennusten ulkopuoliseen vedeneristämiseen sekä erikoispinnoiteratkaisuihin myös sisätiloissa. Asennettuna UV-kestävä KEMPEROL® 2K säilyttää elastisuutensa ja saumaton korjaus antaa pitkäaikaisen vedeneristyksen hyvällä tartunnalla kaikkiin materiaaleihin (ETAG-005, Broof(t2)).

KEMPEROL® Repairfix LF on yksikomponenttinen, silaani-polymeeriin perustuva nopeasti ja helposti asennettava katkokuitumassa vuotojen, reikien ja muiden tiivistystä vaativien kohteiden korjaamiseen. Tuote on sateen kestävä jo 10 minuutin jälkeen asennuksesta ja soveltuu levitettäväksi alhaisissa lämpötiloissa. Liuotinvapaa KEMPEROL® Repairfix LF muotoutuu ja tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin hyvin monimutkaisissakin vedeneristyskohteissa.

Coating Source Oy maahantuo KEMPEROL® vedeneriste- ja pinnoitustuotteita, joista löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vaativiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin. Kysy maahantuojalta lisätietoa KEMPEROL® -tuotteista sekä valtuutetuista asentajista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän