Kemper System –vedeneristeet vaativiin kattorakenteisiin ja läpivienteihin

Päivämäärä: 11.2.2019

Katoille asennettavien laitteiden, suosiotaan kasvattavien aurinkopaneelien sekä esim. mainosten kiinnitykset ja läpiviennit voivat olla haastavia vedeneristyksen suhteen. Tähän haasteeseen on jo herätty ja mm. Kattoliiton toimitusjohtaja korostaa erityisesti em. aurinkopaneelien kiinnitykseen liittyvien yksityiskohtien huolellisen suunnittelun tärkeyttä Rakennusmaailma -julkaisussa (Tammikuu/2019). Vesitiiveyden varmistaminen on yksi erittäin tärkeä elementti katolle tehtävien kiinnitysten suunnittelussa.

Ammattikäyttöön suunnitelluilla KEMPEROL® -tuotteilla saadaan katolle ja eri yksityiskohtiin saumaton sekä erittäin kestävä vedeneristys. Asennus voidaan toteuttaa nopeasti ilman tulitöitä ja ilmastoinnin katkaisua (2K). Korjatut ja vesieristetyt pinnat voidaan maalata tai pinnalle voidaan lisätä kivisirote, jolloin katon ilme säilyy yhtenäisenä esim. bitumikatteessa.

KEMPEROL® 2K-PUR on hajuton, myrkytön ja liuotinvapaa vedeneristyssysteemi, joka soveltuu rakennusten ulkopuoliseen vedeneristämiseen sekä erikoispinnoiteratkaisuihin myös sisätiloissa. Asennettuna UV-kestävä KEMPEROL® 2K säilyttää elastisuutensa ja saumaton korjaus antaa pitkäaikaisen vedeneristyksen hyvällä tartunnalla kaikkiin materiaaleihin (ETAG-005, Broof(t2)).

KEMPEROL® 1K-SF on yksikomponenttinen, silaani-polyuretaani polymeeriin perustuva nopea ja helppo ratkaisu tasakattojen, terassien ja patioiden yksityiskohtien vedeneristämiseen. Tuote on sateen kestävä jo kahden tunnin kovettumisen jälkeen. Helppo käyttöinen ja liuotinvapaa KEMPEROL® 1K-SF tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin hyvin monimutkaisissakin vedeneristyskohteissa.

Coating Source Oy maahantuo KEMPEROL® vedeneriste- ja pinnoitustuotteet, joista löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vaativiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin. Kysy maahantuojalta lisätietoa KEMPEROL® -tuotteista sekä valtuutetuista asentajista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi