Kemper System – vedeneristeet vaativiin kattorakenteisiin

Päivämäärä: 15.8.2018

Coating Source Oy maahantuo saksalaisen Kemper System GmbH nestemäiset KEMPEROL® vedeneriste- ja pinnoitustuotteet, joista löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vaativiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin.

KEMPEROL® 2K-PUR on hajuton ja liuotinvapaa vedeneristyssysteemi, joka on suunniteltu erityisesti vaikeisiin ja teknisesti haastaviin kattorakenteisiin sekä muuhun kiinteistöjen ulkopuoliseen vedeneristämiseen. Tuote soveltuu tilanteisiin, joissa liuottimia ja vapautuvia höyryjä tulee välttää (esim. kiinteistön ilmastointi) ja kun tulityön mahdollisuutta ole. Asennettuna UV-kestävä KEMPEROL® 2K säilyttää elastisuutensa ja saumaton korjaus antaa pitkäaikaisen vedeneristyksen hyvällä tartunnalla kaikkiin materiaaleihin.

Yksikomponenttinen, silaani-polyuretaani polymeeriin perustuva KEMPEROL® 1K-SF nopea ja helppo ratkaisu tasakattojen, terassien ja patioiden yksityiskohtien vedeneristämiseen. Tuote on sateen kestävä jo kahden tunnin kovettumisen jälkeen. Helppo käyttöinen ja liuotinvapaa KEMPEROL® 1K-SF tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin hyvin monimutkaisissakin vedeneristyskohteissa. Kysy maahantuojalta lisätietoa KEMPEROL® -tuotteista sekä valtuutetuista asentajista.

Kemper System

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje