Kaksi Red Dot -palkintoa

Päivämäärä: 4.4.2014

Skandiformin uutuustuotteet Deli-tuoli ja Modulor-pöytä ovat saaneet arvossa pidetyn "Red Dot Award 2014" -designpalkinnon. Red Dot Award myönnetään eri kategorioiden mukaan ja Skandiformin tuotteet saavuttivat korkeimman, "best of the best" -luokituksen, johon valitaan tuotteita joilla on korkea laatu ja uraa uurtava muotoilu.

Red Dot Award on kansainvälinen muotoilupalkinto josta kilpaillaan kolmessa kategoriassa - tuotemuotoilu, viestinnän suunnittelu ja muotoilukonsepti - palkintoa sponsoroi Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Palkinto, "red dot", on kansainvälisesti tunnettu ja yksi tavoitelluimmista erinomaisen muotoilun laatumerkeistä. Palkinnosta päättää 40 henkilöstä koostuva raati, joka arvioi kilpailijat huolellisesti. Tänä vuonna raati vastaanotti lähes 5.000 hakemusta 53 maasta. Vain 1,5% hakijoista ylsi "best of the best" -joukkoon.

Mukavan ja ilmaisurikkaan Deli-tuolin on muotoillut Thomas Pedersen ja viimeistellyn Modulor-pöydän Claesson Koivisto Rune.

Kinnarps Oy myy Skandiform-tuotteita Suomessa. Palkittuja tuotteita pääsee pian kokeilemaan Kinnarpsin myyntinäyttelyihin.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän