Innovaatio ilman kompromisseja

Päivämäärä: 20.1.2015

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ sensor

Innovaatio, kestävä muotoilu ja kiistattomat hyödyt. Anturin ohjaaman annostelijan ansiosta käyttäjät, ja myös siivoojat, pääsevät nauttimaan funktionaalisen muotoilun hedelmistä.

TTork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ sensor on paperipyyheannostelija, joka ei edellytä kosketusta ja jonka ominaisuudet on päivitetty helpottamaan intuitiivista huoltoa. Esimerkkeinä käytännölliset etupuolella sijaitsevat ohjauspaneelit, uusi ja yksinkertaistettu logiikka patterien vaihdon ohjaukseen ja QR-koodi, jonka avulla henkilökunta saa heti tarvitessaan videotukea kaikkiin toimintoihin asennuksesta täyttöpakkausten valintaan. Siivoojille LED-ilmaisimet tarjoavat kaiken tarvittavan tiedon paristojen vaihdosta ja paperin määrästä, mikä tekee annostelijan käsittelystä ja käytöstä yksinkertaista

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ sensor todella käyttää palkittua muotoilua hyväkseen parhaalla mahdollisella tavalla. Se on kapea ja kompakti, helppo puhdistaa, täyttää ja käyttää. Sillä on kaikki tarvittavat esteettiset ominaisuudet, ja samalla se toimii hyvin luotettavasti ja on myös todella hiljainen.

Kaikki Tork annostelijat saatavana myös BIM-objekteina. Lataa CAD/BIM-ohjektit Tork sivuilta.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän