Ravintolaketju Chico's

Chico’s on suomalainen ravintolaketju, joka kuuluu HOK-Elannon S-ryhmään. Chico’sin ruokalista edustaa Amerikan mantereen ruokakulttuuria, erityisesti hampurilaisia ja tex-mexiä.

Ensimmäinen Chico’s avattiin vuonna 1991. Vuonna 2010 Chico’s-ravintoloita oli 17, ja vuoteen 2019 ravintoloiden määrä oli supistunut seitsemään. Kaikki ketjun ravintolat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Teksti: Chico's
Kuva: Eat.fi

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Innogreen

Innogreen Oy

Chico’s ravintoloiden vihersisustukselta toivottiin modernia ilmettä ja vihreyttä ravintolaympäristöä kunnioittaen. Ravintola tuo ympäristönä omat haasteensa vihersisustuksen suunnitteluun. Kasveja valitessa tulee huomioida tilan vähäinen valonmäärä, kasvien rajatut huoltomahdollisuudet sekä vaihteleva asiakaskunta. Tilassa vierailee päivittäen eri-ikäisiä ihmisiä sekä myös allergikkoja. Lopulta toteutuksiin valittiin sekä aitoja kasveja että silkkikasveja. Kauppakeskus Sellossa sijaitsevan Chico’sin aitojen kasvien huolto vaatii ammattilaisen otteet, sillä kohdetta varten teetätetyt istutuslaatikot ovat pienet: vihreys tuo tunnelmaa, mutta sirot laatikot antavat tilaa pöydässä rennosti istumiselle. Silkkikasveja on voitu sijoitella hieman huolettomammin, sillä niitä ei tarvitse erityisesti huoltaa. Lopputulos ravintoloissa on ollut näyttävä ja lisännyt viihtyisyyttä merkittävästi. Vihreyttä on runsaasti ja Jumbon Chico’sissa asiakkaat olivat myös päässeet arvuuttelemaan ravintolasta löytyvien kasvien määrää.


Liitetyt tuotteet

VIHERSISUSTUS

Toteutamme räätälöityjä vihersisustuksen ratkaisuja kymmenien vuosien kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilöku ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Asian Bank Office -ravintola

Asian Bank Office -ravintola

Halmstad

Aasialaisia makuja ja pohjoismaisia valaistusratkaisuja. Maukkaita ruokia, jo...


Löyly Helsinki

Löyly Helsinki

Helsinki

Hernesaaren alue on entinen teollisuusalue Helsingin meren rannalla, joka r...


Popup kahvila Helsingin satamassa

Popup kahvila Helsingin satamassa

6 moduutilasta rakennettu kokonaisuus popup kahvilaa varten Helsingin satamaan.


Ravintola Narran, Levi

Ravintola Narran, Levi

À La Carte Ravintola Narran sijaitsee loistavalla paikalla aivan Levin ytimes...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän