Ilmanvaihto piiloon maan sisään!

Ilmanvaihto piiloon maan sisään!

Rumtec-teräsputket on tarkoitettu ilmastointikohteisiin, joissa putket ovat asennuspaikan tai putkelta vaadittavan kestävyyden kannalta erityistilanteessa. Materiaalina käytetään pääosin kuumasinkittyä terästä, G1000–G1200. Putkia voidaan valmistaa lisäksi alumiinista (AlMg3) ja ruostumattomasta teräksestä varsinkin erittäin vaativissa olosuhteissa, kuten teollisuuskohteissa. Käyttämällä Duplex-suojausta, sinkitystä ja maalausta, pystytään Rumtec-putkien käyttöikää lisäämään jopa 100 vuoteen.

Ilmastointiputkien erityistilanteet:

  • sijoitus maan alle
  • putkessa suuri alipaine
  • voimakas korroosiorasitus

Valmistusohjelmaan kuuluvat kierresaumattujen putkien lisäksi liittimet, käyrät, yhteet ja muunnot. Liitoksina käytetään kutistepannalla tai solukumitiivisteellä tiivistettyä holkki- tai laippaliitosta. Rumtec-putkien lujuus määritetään maa- ja liikennekuormituksissa Liikenneviraston ohjeiden mukaan. Suurta alipaineenkestoa vaativissa kohteissa rakenne määritetään testattujen mitoitusohjeiden mukaan.

Tuotetiedot
RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...