Ratkaisut infrarakentamisen kaikille osa-alueille

Päivämäärä: 10.5.2022

ViaConilta ratkaisut infrarakentamisen kaikille osa-alueille

Rummut ja putkisillat pohjoisen vaativiin olosuhteisiin
Sinkitystä tai muovipinnoitetusta teräksestä tai merialumiinista valmistetut kierresaumaputket ovat joustavista rumpurakenteista ainoat, jotka kestävät suuria akselikuormia pienillä peitesyvyyksillä. Rummut ja putkisillat voidaan toimittaa määrämittaisina, jolloin tarpeettomien liitoskohtien määrä saadaan minimiin. Viisteet, kalalaipat, välpät ja muut lisävarusteet voidaan tehdä ohjeen mukaan valmiiksi jo tehtaallamme.

Geolujitteet
Geolujitteilla voidaan parantaa tehokkaasti maan kantavuutta. Ne tasaavat tehokkaasti painumia ja pidentävät rakenteen käyttöikää. Lujitteiden avulla voidaan myös ohentaa rakennekerrosten paksuutta. Geoverkkoja löytyy useita lujuuksia eri sovelluskohteisiin aina pohjanvahvistuksesta lujitemaarakenteisiin. Käyttökohteita mm maapohjan lujittaminen tie- ja kenttärakenteissa, jyrkät luiskat, asfalttipäällysteiden lujittaminen, lujitemaatukimuurit.

Suodatinkankaat
Toimitamme NorGeoSpec 2012  luokituksen mukaiset suodatinkankaat nopeasti ja luotettavasti kaikkeen maanrakentamiseen: erotukseen, suojaukseen ja kuivaukseen. Suodatinkankaan avulla rakenteista saadaan kestävämpiä ja pitkäikäisempiä. Käyttökohteina mm tierakenteet valtateistä pihateihin, rakennusten pohjat, ranta- ja vesirakentaminen, pihat ja pysäköintialueet.

Eroosiosuojaus
Eroosiosuojaustuotteilla voidaan ennaltaehkäistä ja korjata tuulen, sateen ja tulvavesien aiheuttamia eroosiovaikutuksia. Yleisimpiä eroosiosuojaustuotteita ovat eroosiomatot ja -verkot, luiskakennostot ja rantojen eroosiohallintaan tarkoitetut geosäkit. Oikea tuote valitaan luiskajyrkkyyden, olosuhteiden sekä toivotun viimeistelyn perusteella; viimeistelyn voi tehdä istutuksilla, kylvöllä tai kivimurskeella.
Viacon Oy:n valikoimista löytyvät sekä pysyvät eroosiosuojausratkaisut että maatuvat tuotteet.

Ratkaisut hulevesien hallintaan ja vesien käsittelyyn
Kasvaviin vaatimuksiin vastaamisessa säiliöratkaisut ovat varteenotettava vaihtoehto.
ViaConin teräksiset ja merialumiiniset vesitankit ovat ratkaisu vesimassojen hallintaan ja hulevesien purkamiseen.ViaConin vesitankit ovat ympäristövastuullista rakentamista, sillä vedet kootaan paikallisesti.
Vesitankeilla edistetään myös uuden pohjaveden syntymistä. Ne ovatkin ympäristölle turvallinen ja esteettinen rakenne.

Kivikorit
Vaativiin kohteisiin, meluvallit, tukimuurit, rantojen eroosiosuojaukset ja siltojen maatuet.
Kokoontaitetuista tai paneeleista voi koota halutun rakenteen porrastamalla ne maaston mukaan, pinoamalla päällekkäin tai kokoamalla ne ketjuiksi. Kivikorien suurimmat edut ovatkin rakenteen edullisuus, asennuksen helppous ja nopeus sekä näyttävä ulkonäkö. 

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Referenssihankkeet Viacon Oy Ab

Kivikontien melueste

Kivikontien melueste

Helsinki

Kivikontie välittää liikennettä Kehä I:ltä Kivikon, Viikin ja Myllypuron asui...

Kehärata 1

Kehärata 1

Uudisrakennus | Vantaa | 800,00 milj €

Kehärata on poikittainen lähijunien rautatieyhteys pääkaupunkiseudulla. Se yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän