Iccuna Oy laajentaa tuoteperhettään

Päivämäärä: 7.2.2024

Huoltovapaita komposiitti-ikkunoita ja liuku­ovia valmistava Iccuna Oy yhdistää voimansa Kometek Oy:n ja Virkkalan puun­jalostus Oy:n kanssa. Kometek Oy valmistaa alumiini- ja teräs­tuotteita Tampereella ja Virkkalan puun­jalostus Oy puu­alumiini-ikkunoita Kaustisella. Iccuna Oy ostaa molempien yritysten koko osake­kannan, ja yhtiöt jatkavat toimintaansa Iccuna-tuote­merkin alla osana nivalalaista Iccuna-konsernia.

”Meillä on vahvaa osaamista ikkuna- ja ovi­valmistajana. Toimitamme huolto­vapaita komposiitti-ikkunoita, liuku­ovia, parveke­ovia ja ranskalaisia parveke­ovia teollisuuteen, rakennus­liikkeille sekä kuluttajille. Rakennus­alalla halutaan ostaa kokonaisuuksia, joten tällä järjestelyllä vastaamme entistä paremmin asiakkaiden kysyntään. Virkkalan puun­jalostuksen ja Kometekin myötä tuote­perheemme laajenee ja voimme palvella nyt yhdellä sopimuksella kaikissa ikkuna- ja ovi­asioissa”, kertoo Teemu Haapalahti, Iccuna Oy:n toimitusjohtaja.

Virkkalan Puujalostus Oy

Ikkunoita vuodesta 1968 toimittanut Virkkalan puun­jalostus Oy on tunnettu vankasta laadustaan. Yritys toimittaa Kaustisen tehtaalta puu­alumiini-ikkunoita sekä kuluttajille että rakennus­liikkeille. Virkkalan puun­jalostus Oy on jatkossa Iccuna Oy:n Kaustisen toimi­piste ja tehdas­päällikkönä toimii Jarmo Virkkala.

”Yrityksemme tärkein tavoite on ollut kautta aikojen tuotannon laadun kehittäminen. Tuotteissamme näkyvät perinteiset puu­sepän käden­taidot. Loppu­tuloksena käyttäjä saa modernin, viimeistellyn ja aikaa kestävän tuotteen. Nyt jatkamme tätä osaamista ja perinnettä Kaustisella Iccuna-tuote­merkin alla. Yritys­kauppa mahdollistaa suunniteltujen tehdas­investointien toteuttamisen. Lisäksi saamme Iccunan vahvan talous-, myynti- ja markkinointi­osaamisen käyttöömme”, iloitsee Virkkalan puunjalostus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Virkkala.

Kometek Oy

Yhtiö valmistaa ja asentaa Ylöjärvellä alumiini- ja teräs­ikkunoita, ovia, lasi­seiniä ja palo­tuotteita. Asiakkaina ovat rakennus­liikkeet Pirkanmaalla ja pääkaupunki­seudulla. Kometek Oy on jatkossa Iccunan Ylöjärven toimi­piste ja tehdas­päällikkönä toimii Sami Hanhisuanto.

”Iccunan myötä kasvumme saa vahvemman pohjan. Iccunan kasvu­tavoite ja siihen liittyvät suunnitelmat vakuuttivat. Halusimme tuoda kokonaisuuteen puuttuvan osan. Voimme nyt keskittyä entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, asiakas­kunnan laajentamiseen sekä tuotanto­prosessien kehittämiseen”, toteaa Kometek Oy:n toimitusjohtaja Sami Hanhisuanto.

Lisätietojen antajat:

Teemu Haapalahti
toimitusjohtaja
040 827 6274
[email protected]

Jarmo Virkkala
toimitusjohtaja
040 724 3350
[email protected]

Sami Hanhisuanto
toimitusjohtaja
050 477 5080
[email protected]

Referenssihankkeet Iccuna Oy

Samu Haberin saunaparatiisi

Samu Haberin saunaparatiisi

Nelosen Huvila ja Huussi -ohjelman Samu Haberin saunaparatiisi -jaksossa koke...

Tuusulan Asuntomessut 2020

Tuusulan Asuntomessut 2020

Tuusula

Asuntomessualue sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Helsingistä aivan Tuusu...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän