Hyvä sisäilma - parempi tulevaisuus

Päivämäärä: 5.4.2017

On asioita, joihin voit vaikuttaa hyvän sisäilman takaamiseksi.

Sisäilman laatu on terveystekijä. Altistuminen päästöille, kemikaaleille ja partikkeleille voi aiheuttaa ärsytystä silmissä, nenässä ja kurkussa, päänsärkyä, allergisia reaktioita tai jopa alentunutta työ- ja oppimiskykyä. Meillä Ecophonilla on erittäin tärkeää jatkuvasti kehittää ja parantaa tuotteitamme sekä vähentää VOC-päästöjen ja kemikaalien määrää.

Valitse aina vähäpäästöiset tuotteet ja materiaalit, kun olet rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa rakennusta. Kaikki rakennuksessa olevat tuotteet, kalusteet, maalit jne. vaikuttavat sisäilman laatuun. Käyttämällä vähäpäästöisiä rakennusmateriaaleja pystytään vähentämään ilman epäpuhtauksia. Tällä on yhtä positiivinen vaikutus esimerkiksi lasten koulutöistä suoriutumiseen kuin ilmanvaihdon parantamisella.

Siirryttyämme kasvipohjaiseen sideaineeseen, tuotteessamme ei ole enää lisättyä formaldehydiä. Muutos on vähentänyt formaldehydipäästöjä entisestään ja tuotteemme täyttävät tiukimmat rakennusmateriaaleja koskevat päästövaatimukset. Kolmannen sukupolven tuotteemme soveltuvat myös rakennusprojektiin, jolle haetaan LEED tai BREEAM ympäristösertifikaatteja. Tuotteemme täyttävät edellä mainittuihin järjestelmiin oikeuttavat rakennusmateriaalien päästöluokitukset.

Valitsemalla Ecophon-akustiikkakaton, saat muutakin kuin hyvän ääniympäristön. Samalla panostat merkittävästi myös sisäilman laatuun.

Lue lisää sisäilmasta ja hyvästä ääniympäristöstä ecophon.fi sivulta.

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Ecophon Akustiikkakatot

Lielahtikeskus Tampereelle

Lielahtikeskus Tampereelle

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

NCC:n kehittämä ja rakentama Tampereen Lielahtikeskus on monipuolinen kaupan...

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Lahti. . Raken...

Mepco Oy toimitilat

Mepco Oy toimitilat

Tampere

Tampereen keskustaan valmistuivat keväällä 2012 uudet toimitilat, joihin kehi...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän