HygienicTouch-hygieniakahva – kahva joka tuhoaa bakteerit

Päivämäärä: 14.10.2019

Initial antibakteerinen HygienicTouch-hygieniakahva, tuhoaa 99,99 % bakteereista ja A-tyypin influenssaviruksesta (H1N1) vuorokauden aikana. Hygieniakahvan teho perustuu hopeaioniteknologiaan, joka hillitsee mikro-organismien kasvua kahvan pinnalla.

Hygieniakahvan tarkoituksena on vähentää tartuntoja ja bakteerien leviämistä ihmiseltä toiselle varmistamalla, että kahva on puhdas kaikille käyttäjille. Kahva toimii tappaen välittömästi kahvaan jääneitä bakteereja. Kahva ei puhdista käsiä kuten perusteellinen käsien pesu.

Kahva on helppo asentaa jo olemassa oleviin ovenkahvoihin ja se on ideaali erityisesti wc-tilojen sisäoviin. Hygieniakahva soveltuu hyvin myös muihin yleisiin tiloihin kuten kouluihin, päiväkoteihin, hotelleihin, toimistoihin ja ravintoloihin.

Ympäristöystävällinen hygieniakahva on täysin kierrätettävä eikä se sisällä lainkaan kemikaaleja. Joustavien säätimien ansiosta kahva sopii 90 %:iin kaikista ovista.

HygienicTouch-hygieniakahvan avulla voidaan vähentää tartuntojen määrää, sillä jopa 80 % tartunnoista leviää kosketuksen kautta.

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat keskustella juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän