Huomaamattomat lattialuukut

Päivämäärä: 12.5.2020

Kaasu- ja vesitiiviit Elkington -lattialuukut tarjoavat suojaa sekä nopean ja turvallisen pääsyn maanalaisiin huoltotiloihin ja rossipohjan alapuolelle. Ne ovat ihanteellisia ratkaisuja moniin käyttökohteisiin ja sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Käyttökohteita ovat mm. asuinrakennukset ja julkiset rakennukset, jalankulkualueet, parkkipaikat, majoitustilat, teollisuusrakennukset jne. Kantavuudet 15-400 kN.

Saatavilla on yleisimmät standardikoot ja tilauksesta myös erikoiskoot.  Valmistukseen käytetään vain korkealuokkaista terästä. Tilauksesta voidaan toimittaa myös teräslaaduilla AISI 304, 316 ja 316L. Saatavilla myös paloluokitellut lattialuukut.

Lattialuukuilla on laatutakuu; komponentit laserleikataan, joten ne ovat erittäin mittatarkkoja. Lattialuukut on kuormitustestattu standardin EN 124 mukaisesti.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän