HEK Module - uudella muotoilulla tehokkuutta koko toimitusketjuun

Päivämäärä: 21.9.2015

HEK Module - uudella muotoilulla tehokkuutta koko toimitusketjuun

HEK Module, joka valmistetaan rotaatiovaletusta PE-muovista, edustaa hiekanerotuskanaalien uutta sukupolvea. Kanaali rakentuu kuperista ja tasapohjaisista tukirimoilla vahvistettuun muotoon valetuista 1 ja 2 metrin mittaisista moduuleista. Moduulit toimitetaan nopeasti suoraan työmaalle ja niistä kootaan tarvittavan mittainen kanaalikokonaisuus asennuspaikalla. Asennustukia ei tarvita.

Ensimmäiset HEK Modulet asennettiin Pirkkalaan VTA-tekniikan raskaiden ajoneuvojen tuotanto- ja korjaamohalliin. Rakennustöistä vastasi Pirkanmaan Rakennustaito. Rakennustyömaalla yllätyttiin asentamisen helppoudesta.

– Työmailla meille urakoitsijoille tärkeintä on saada työt etenemään joutuisasti. Usein rakentamisen valmisteluun ja pieniin fiksailuihin menee enemmän aikaa kuin itse rakentamiseen. HEK Module poisti meiltä monia ylimääräisiä työvaiheita: asennustukia ei tarvinnut rakentaa, tavaraa ei tarvinnut makuuttaa turhaan työmaalla eikä kansistoa tarvinnut jälkikäteen sovitella kanaaliin, VTA-Tekniikan kohteessa projektinjohtajana toimiva, Pirkanmaan Rakennustaidon toimitusjohtaja Raimo Hemmilä kiittelee.

HEK Modulen kehittämistyössä onkin keskitytty erityisesti asentamisen ja huollon helppouteen. HEK Module on rakenteensa ansiosta aina yksi kokonaisuus, jonka kuumasinkitty kansisto istuu napakasti paikalleen eikä vaadi lisätöitä. Sitä on aina saatavilla varastossa ja kanaalin lopullinen mitta voi vahvistua vasta työmaalla. Muotonsa ansiosta kanaali on myös helppo pitää puhtaana ja huoltaa.

HEK Modulen rasituskestävyys on huippuluokkaa - se kestää rakentamisen aikaista rasitusta huomattavasti muita muovisia hiekanerotuskanaaleja paremmin. Kanaalin kupera muoto vastustaa ulkopäin tulevaa painetta, mikä tekee siitä yhdessä kanaalin rakennetta vahvistavien rimojen kanssa erittäin kestävän.

Lue koko referenssitarina ja tutustu uuteen HEK Module –hiekanerotuskanaaliin kotisivuillamme.

Lisätietoja: Markku Kauppi, tuoteryhmäpäällikkö, puh. 020 1285 241

Referenssihankkeet Wavin Finland Oy

Keilaniemi Next, Espoo

Keilaniemi Next, Espoo

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

NCC on kehittänyt Espoon Keilaniemeen mielenkiintoisen ja näyttävän rakennu...

Tampereen Kannen Topaasi

Tampereen Kannen Topaasi

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasissa pääset näköalapaikalle, jonka keskein...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

Korjaus | Tampere | Ei tiedossa

New Yorkissa on Central Park ja Helsingissä Kaivopuisto. Tampereella on Pyy...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi