Hansgrohen uutuus Talis Select

Päivämäärä: 10.3.2016

Hansgrohe hanauutuus Talis Select:
Helppoutta napin painalluksella

Hansgrohe tuo suihkuista ja keittiöhanoista tutun Select-teknologian nyt pesuallashanoihin. Perinteisen vipukahvan sijaan Talis Select -hanat laitetaan päälle kätevästi painamalla kevyesti Select-painiketta joko sormella, kämmenellä tai vaikka kyynärvarrella. Näin hana pysyy puhtaana vaikka kädet olisivat saippuaiset. Veden lämpötila säädetään kääntämällä painiketta, josta saa siivekkeen avulla hyvän otteen. Lämpötilan valinta säilyy vaikka hana suljetaan. Näin lämpötilaa ei käsien pesua varten tarvitse valita aina uudestaan. Helppoa, nopeaa ja säästäväistä!


Toiminta täysin mekaaninen

Hansgrohen Select-teknologia on toiminnaltaan puhtaasti mekaaninen ja toimii täysin uudenlaisen, tätä tarkoitusta varten kehitellyn säätöosan avulla. Mekaanisen toimintansa ansiosta Talis Select -hanat asennetaan kuten tavalliset pesuallashanat – ei tarvetta sähköliitännöille tai lisälaitteille allaskaapissa. Joustavien liitosletkujen ja pikaliittimien ansiosta asennus käy itse asiassa todella nopeasti ja vaivattomasti. Säästöä tulee myös asennuskuluissa!


Muotoilu hivelee silmää

Talis Select -hanoja on saatavana kahdella eri muotoilulla: pyöreällä juoksuputkella (S) ja tasaisella, kulmikkaalla juoksuputkella (E). Uudet hanat ovat voittaneet jo lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja, kuten arvostetun reddot award 2015 winner -palkinnon. Perinteisten vipukahvojen ystäville on tarjolla myös uudet Talis S ja Talis E -pesuallashanamallistot.

Tutustu uusiin Talis Select -hanoihin ⇒ hansgrohe.fi/TalisSelect

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän