Hansgrohen uusilla Croma 280 suihkuilla täydellistä suihkunautintoa

Hansgrohen uusi Croma Select 280 Showerpipe -suihkukokonaisuus on erinomainen valinta erilaisiin projekteihin uudisrakennuksista saneraauskohteisiin. Tuote on saatavana juoksuputkella varustettuna tai ilman juoksuputkea sekä myös vettä säästävänä versiona, jonka veden kulutus on vain 9 l/min. 5 vuoden täystakuun ansiosta voit olla huoletta myös projektin valmistumisen jälkeen.

Iso yläsuihku tuottaa täydellistä suihkunautintoa

Croma Select 280 Showerpipen täysmetallisen yläsuihkun halkaisija on 280 mm. Suihku sekoittaa veteen runsaan määrän ilmaa tehden vesipisaroista nautinnollisen pehmeitä ja runsaita. Tällä suihkulla on mahdollista nauttia Hansgrohen aidon Raindance-sadesuihkun ominaisuuksista edullisemmassa hintaluokassa!
 
Suihkun QuickClean-teknologia ja joustavat silikonisuuttimet helpottavat puhdistusta. Yläsuihku on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Käsisuihku vakuuttaa ergonomisella käytöllään
Croma Select 280 Showerpipe -suihkujen käsisuihkuna on raikkaan kromi-valkoinen Croma Select S Multi, jossa on kolme erilaista suihkua sadesuihkusta hierovaan. Suihkumuotoa vaihdetaan kätevästi ja ergonomisesti napin painalluksella. Napin painallus onnistuu yhdellä kädellä vaikka käsisuihku olisi paikoillaan tangon pidikkeessä.

Tyylikkäät termostaatit huolehtivat toiminnallisuudesta
Croma Select 280 Showerpipe -suihkujen termostaattina on tyylikkään kapea ja tyyppihyväksytty Ecostat Comfort.

Mallistossa myös erillinen yläsuihku
Croma 280 on saatavana myös erillisenä yläsuihkuna piiloasenteisiin suihkukokonaisuuksiin. Yläsuihkun pariksi voi valita joko kattoputken tai seinävarren. Yhdistä esimerkiksi piiloasenteisten Ecostat tai ShowerSelect-termostaattien kanssa!

Katso tästä uudet Croma 280 -suihkut
Tuotteiden suunnitteluobjektit löydät mm. BIM objects -kirjastosta.
Kysy tarvittaessa lisää, autamme mielellämme!

Tuotetiedot
RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...