Hansgrohen uusi Showroom avattu Helsingissä

Päivämäärä: 6.3.2018

Tyylikkäiden designhanojen ja -suihkujen valinta kylpyhuoneisiin ja keittiöihin on nyt entistä helpompaa, sillä saksalaisen vesikalustevalmistaja Hansgrohe Groupin Suomen toimisto on avannut uuden, palvelevan Showroomin Helsingin Arabianrantaan.

Tammikuussa 2018 avautuneessa Showroomissa on esillä laaja kattaus sekä design-brändi AXORin että hansgrohen suihkuja ja hanoja niin kylpyhuoneisiin kuin keittiöihinkin. Showroomista löytyy inspiraatiota ja tukea kylpyhuoneiden ja keittiöiden suunnitteluun vesikalusteiden osalta sekä asiantuntevaa neuvontaa.

Hansgrohen valmistamat tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tullut tutuksi monista käyttömukavuutta ja helppoutta tuovista keksinnöistään kuten vuonna 1953 markkinoille tuodusta ensimmäisestä suihkutangosta, nautinnollisesta ilmalla rikastetusta sadesuihkusta, erilaisista napin painalluksella säädettävistä suihkumuodoista, nopeasta ja helposta QuickClean-puhdistustoiminnosta sekä vettä säästävästä EcoSmart-teknologiasta.

Showroom löytyy toimistotalo Portaalin 1. kerroksesta osoitteessa Arabiankatu 12, 00560 Helsinki. Tila on avoinna arkisin klo 8-16.30 niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Ei myyntiä.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän