hansgrohe Raindance E: Uusi tähti suihkutaivaalle

Päivämäärä: 18.6.2018

Neliskanttinen, elegantti, huomiota herättävä: hansgrohen uusien Raindance E -suihkujen suoraviivainen muotoilu ja laajat pinnat pitävät huolen siitä, että modernista kylpyhuoneympäristöstä ei puutu näyttäviä kohokohtia. Yhteistyössä Phoenix Design suunnittelutoimiston kanssa muotoilluissa suihkuissa yhdistyvät saksalainen insinööritaito, laadukkaat materiaalit ja erinomainen suihkunautinto.

Parannettua AirPower-teknologiaa

Hansgrohen AirPower-teknologia lisää veteen suuren määrän ilmaa tehden vesipisaroista erityisen runsaita ja pehmeitä. Raindance E suihkujen AirPower-suihkua on paranneltu entisestään, joten 30x30 senttimetrin kokoinen yläsuihku hemmottelee käyttäjäänsä nautinnollisella sadesuihkulla. Suihkun suuttimien sijoittelu suihkulautasessa on optimoitu. Keskellä suuttimet ovat lähempänä toisiaan, jotta shampoon huuhtelu hiuksista onnistuu tehokkaammin. Reunoilla suuttimet ovat väljemmin tarjoten rentouttavan suihkun hartioille.

Yläsuihkuja löytyy 30x30 cm koossa piiloasennuksena niin seinälle kuin kattoonkin. Mallistossa on myös 40x40 cm kokoinen, eleetön alaslasketun katon tasoon asennettava yläsuihku. Valittavana on myös vettä säästävät EcoSmart-mallit, joiden virtaama on vain 9 l/min. Suihkulautanen on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Viimeistelty pienimpiä yksityiskohtia myöten

Uudet lasipintaiset Unica’E suihkutangot ovat näyttävä ratkaisu niin uusiin kylpyhuoneisiin kuin vanhan suihkutilan ilmeen päivittämiseen, leveä tanko peittää alleen vanhan tangon kiinnitysreiät. Suihkutangon pinta on viimeistelty korkealaatuisella ja arvokkaalla lasilla, jonka värivaihtoehtoina ovat kromi/peili, valkoinen ja musta. Tavanomaisen 90 cm korkean tangon lisäksi valikoimassa on näyttävä 150 cm korkea suihkutanko, joka asennetaan suihkuhanan viereen. Tämä mahdollistaa käsisuihkun pidikkeen laskemisen matalalle, juuri sopivalle korkeudelle perheen pienimmille. Muotokieleltään Unica’E suihkutangot sopivat hyvin yhteen kulmikkaiden Raindance E yläsuihkujen ja Metropol suihkuhanojen kanssa.

hansgrohe

on saksalaisen Hansgrohe Groupin kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen premiumbrändi. 

hansgrohe-tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen. hansgrohe tekee arjen hetkistä elämyksiä: 

hansgrohe. Meet the beauty of water.

AXOR

on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin luksusbrändi.

Olemme globaaleja tiennäyttäjiä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Form follows perfection. AXOR.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän