Fiksu suihkuratkaisu, sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Päivämäärä: 20.6.2017

Lisää vapaata lattiatilaa

Fiksun taiteoven ansiosta kylpyhuoneeseen saadaan lisää vapaata lattiatilaa silloin kun suihku ei ole käytössä. Forsa-sarjan eri malleja on myös mahdollista yhdistellä keskenään, jolloin sarjasta löytyy ratkaisu jokaiseen kylpytilaan, oli tila sitten suuri tai pieni.

– Sekä profiilissä että saranoissa on fiksu nostotoiminto, jonka ansiosta ovet on helppo avata ja sulkea, sanoo Stefan Svensson Svedbergsiltä.

Joustavia ratkaisuja

Forsa-taiteovet voidaan koota usealla eri tavalla. Taiteovi voidaan esim. yhdistää kiinteään jakoseinään. Täydellinen ratkaisu kulmaan tai kahden seinän väliin. Jakoseinä on saatavilla leveyksissä 70, 80 ja 90 cm kirkkaalla lasilla. Profiileista löytyy vaihtoehdot matta-alumiini ja kiiltävä alumiini.

Suihkuseinä mittojen mukaan

Svedbergs tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuutta rakentaa oman Forsa-taiteoviratkaisun.

– Olemme tehneet yksilöllisen ratkaisun tilaamisen helpoksi. Asiakas voi valita suihkuratkaisun mallin, lasin värin, profiilin värin ja suihkuseinien mitat, hehkuttaa Svensson.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän