EXILIGHT UUTUUKSIA KEVÄÄSEEN 2022

Päivämäärä: 3.5.2022

Exilight uutuuksia kevääseen 2022. Exilight Oy tuo uudet jälkivalaisevat Supernova+® opastekyltit Suomen markkinoille, kyltit ovat Eurooppalaisen ISO 16069:2017 standardin mukaisia ja erittäin korkealuokkaisella jälkivalaisuominaisuudella varustettuja. Kysy valikoimasta myyjältäsi ja tutustu uusien Supernova+® kylttien ominaisuuksiin.

Supernova+® opasteet säilyttävät oikeat värinsä niin hämärässä kuin päivänvalossakin. Lundin Teknisen Korkeakoulun tekemässä tutkimuksessa* huomattiin että kyltit, jotka säilyttävät värinsä samana hämärässä ja päivänvalossa huomioitiin 80% paremmin. Kaikki Supernova+® opasteet täyttävät eurooppalaisen huomioväri standardin ISO 3864-1.

* En studie genomför av Avdelningen för Brandteknik vid Lunds Tekniska Högskola

TYYLIÄ VALAISTUKSELLA

 

 Exilightin valikoimasta yleisvalaistukseen sopivat tyylikkäät LED valaisimet esimerkiksi Alpha, Bravo ja Nexus sarjoista. Oikein sijoitetut valaisimet ovat näyttävä lisä asiakaskokemuksen luomiseen ja sopiva valo luo tyylikkään ja viimeistellyn kokonaisuuden julkisiin tiloihin. DALI-ohjaus ja matalat UGR arvot <19 ovat paitsi energiatehokkaita mutta myös käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.   

 TURVALLISUUTTA VALAISTUKSELLA

 Kovempaan käyttöön ja vaativimpiin olosuhteisiin valikoimasta löytyy IP23- IP65 suojausluokituksen omaavat teollisuusvalaisimet Induline, Indu 65 ja Linea. Vaihtamalla vanhat loisteputkivalaisimet uusiin LED valaisimiin teet työympäristöstäsi turvallisemman, käyttäjäystävällisemmän ja samalla säästät selvää rahaa energiakuluissa. Voit tutustua valaisinvalikoimiimme kotisivuillamme tai pyytää myyjää käymään kohteessa mihin uutta valaistusta tai vanhan valaistuksen uusintaa suunnitellaan. Teemme samalla esimerkkilaskelman kustannussäästöistä uuden ja vanhan valaistuksen välillä. Valaistuksen uusiminen on sijoitus tulevaisuuteen.   

Referenssihankkeet Exilight Oy

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Olympiastadionin uudistaminen  Helsingissä

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Ulkp. korjaus | Helsink | 262 milj. €

Vuonna 1938 rakennetun Olympiastadionin peruskorjaus ja uudistaminen. Kokon...

Aalto-yliopisto Töölö | ent. Kauppakorkeakoulun päärakennus

Aalto-yliopisto Töölö | ent. Kauppakorkeakoulun päärakennus

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Ikoninen Woldemar Baeckmanin ja Hugo Harmian suunnittelema rakennus sijaits...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän