• Etsitkö markkinoinden ympäristöystävällisintä työtuolia?
  • Etsitkö markkinoinden ympäristöystävällisintä työtuolia?

Etsitkö markkinoinden ympäristöystävällisintä työtuolia?

Käytä uutta verkkosivuiltamme löytyvää kestävyystyökalua The Better Effect Indexiä joka pisteyttää tuotteet kuudella osa-alueella: raaka-aineet, ilmasto, materiaalit, sosiaalinen vastuu, kierrätys ja ergonomia. Voit tarkastella Capella-työtuolimme ympäristövaikutuksia. Capellan materiaaleista 90 % on kierrätettyä ja tuolin kierrätettävyys on 100 %. Tuolissa ei ole käytetty vaarallisia palonsuoja-aineita ja sen verhoilussa käytetään ympäristöystävällisiä kankaita. Tuolilla on puhtaan sisäilman M1 päästöluokitus.

Capella on myös ilo silmälle.

Tuolille on myönnetty muotoilualan Good Design Award -tunnustuspalkinto. Viehättävän muotoilunsa lisäksi Capella on varustettu Kinnarpsin uusimmalla FreeMotion®-mekanismilla. Siinä istuimen tasapainotetut mikroliikkeet luovat pieniä siirtymiä ilman, että tuolissa istuva kokee oloa epävakaaksi. Työtuolin kehitystyön mottona on ollut, ettei istumisen pidä olla paikallaan nököttämistä. Tuoli kannustaa olemaan liikkeessä – siten voimme istuessammekin mahdollisimman hyvin. 

Näin The Better Effect Index toimii: https://www.kinnarps.fi/Tietoa-Kinnarpsista/the-better-effect-index/
Kiinnostuitko Capella-työtuolista: https://www.kinnarps.fi/Tuotteet/istuimet/tyotuolit/capella/

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...