Erittäin suositun LEDVANCE DAMP PROOF –valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä

Päivämäärä: 20.4.2021

Erittäin suositun LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC-valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä. Uusien PERFORMANCE-tason DAMP PROOF -teollisuusvalaisimien pidempi käyttöikä takaa entistäkin luotettavamman toiminnan. Uudet 8000 lm:n ja 11000 lm:n valovirran mallit laajentavat valaisimien käyttöaluetta korkeampiin tiloihin tai mahdollistavat korkeamman valaistustason esimerkiksi tuotantotiloissa. Valaisimet soveltuvat erityisesti parkkihallien, verstaiden, varastotilojen ja kokoonpanolinjojen valaistukseen. Entistä parempi 135 lm/W:n valotehokkuus parantaa koko asennuksen energiatehokkuutta.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -tuoteperhe käsittää yhteensä 28 valaisinmallia, kaksi eri pituusvaihtoehtoa: 1200 mm ja 1500 mm sekä valovirtavaihtoehtoja 2400 lm - 11000 lm. Värilämpötilavaihtoehtoina 3000K, 4000K ja 6500K. Saatavana on myös 5 x 2,5 mm² läpijohdotettuja malleja. Valaisimista löytyy myös himmennettäviä malleja DALI-2 virtalähteellä sekä sisäisellä akulla varustettuja turvavalaisinmalleja. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimet ovat läpijohdotettavissa.

LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC -teollisuusvalaisimet soveltuvat käytettäväksi sisätiloissa -25 ... +40 °C lämpötilassa, ne ovat IP65-, IK08- ja D-luokiteltuja ja myös ENEC-sertifioitu. DAMP PROOF CLASSIC -valaisimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C) ja tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

 



Lataa LEDVANCE DAMP PROOF CLASSIC-esite tästä

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän