LEDVANCE Surface Bulkhead - Kestävä pinta-asennusvalaisin vaihdettavilla kehyksillä sisä- ja ulkokäyttöön

Päivämäärä: 16.3.2021

LEDVANCEn Surface Bulkhead tuoteperhe käsittää yhteensä 32 erilaista valaisinmallia, joihin on erikseen saatavissa Ring- sekä Eyelid-kehykset. Kaikkia runko- ja kehysmalleja on saatavana valkoisena tai mustana. IP65- ja IK10-luokituksien ansiosta pintaan asennettavat valaisimet soveltuvat haastavimpiinkin asennuskohteisiin niin sisä- kuin ulkokäytössä. Saatavana on kahta eri kokoluokkaa (250 ja 350) kahdella eri värilämpötilalla (3000K ja 4000K): halkaisijaltaan 250 mm teho on 10 W (800 lm) ja halkaisijaltaan 350 mm teho on 15 W (1400 lm) . Kaikista valaisimista löytyvät erikseen liiketunnistinmallit (S), turvavalaisinmallit (EM) ja liiketunnistimella varustetut turvavalaisinmallit (EM S). Valaisinta voidaan käyttää esimerkiksi numerovalaisimena, tehden siitä erittäin hyvän vaihtoehdon esimerkiksi taloyhtiöihin. Yhtenäinen tyyli ja valaistus saadaan käyttämällä samaa valaisinta niin rakennuksen sisällä kuin julkisivussakin.

LEDVANCE Surface Bulkhead LED-valaisimien keskimääräinen käyttöikä on 50 000 tuntia (L70B50 @25°C), ne ovat suunniteltu käytettäväksi -20...+40 °C lämpötilassa ja liiketunnistimella varustetuille malleille myönnetään kolmen vuoden tuotetakuu ja ON/OFF-malleille viiden vuoden tuotetakuu.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän