Ledvance Everloop

Päivämäärä: 13.5.2024

Vaihda, älä tuhlaa

LEDVANCE on suunnitellut LED‑valaisimien elin­kaaren täysin uudelleen. Tuloksena on EVERLOOP‑tuotesarja, joka tarjoaa entistä enemmän käytön helppoutta ja entistä suurempaa vastuullisuutta. Nämä innovatiiviset tuotteet on suunniteltu siten, että valon­lähteet ja virta­lähteet voidaan helposti vaihtaa, mikä tarkoittaa sitä, että valaisimet voivat pysyä käytössä lähes loputtomasti.

Säilyttäen kierto­talouden periaatteita uusien LEDVANCE EVERLOOP‑valaisimien suurin etu on mahdollisuus päivittää niiden komponentteja, kuten valon­lähteitä ja virta­lähteitä, nopeasti ja helposti. Tämä maksimoi valaisimien käyttö­ikää, säästää resursseja ja välttää jätteen muodostumisen. Toisena etuna on, että EVERLOOP‑valaisimilla saavutetaan erinomainen asema kilpailtaessa lisääntyvästä määrästä valaistus­projekteja, joissa vaihdettavuutta edellytetään.

LINEAR INDIVILED
KORKEALAATUINEN, VASTUULLINEN, AJATON

Ensimmäinen EVERLOOP‑valaisin, uusi LEDVANCE LINEAR INDIVILED, on erinomainen esimerkki siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan: energia­tehokasta valoa korkeimmalla laadulla, yhdistettynä ajattomaan muotoiluun ja helposti päivitettäviin komponentteihin pitkää käyttö­ikää ajatellen.

Katso videolta kuinka yksinkertainen EVERLOOP -periaate on:

Lisää tuotteesta Valaisimet

Valaisimet

LEDVANCE LED-valaisimet ovat loistava yhdistelmä tyylikästä muotoilua, energiatehokasta teknologiaa ja asennuksen helppoutta hyvällä hinta-laatusuhteella.

Ammattivalaisimet
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota miehin yhteyttä!

Lue lisää

LED-valaisin esite
Myymälävalaistus esite
LED-lamppujen yhteensopivuus

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje