Dyson Airblade V

Päivämäärä: 9.2.2017

Uusi Dyson Airblade V on markkinoiden hiljaisin, nopea ja pienikokoinen käsienkuivain. HEPA -suodattimen ansiosta se on hygieeninen, koska se poistaa ilmasta 99,95% viruksista ja bakteereista.

Perinteiset paperia kuluttavat tai rullapyyhe -ratkaisut voidaan helposti ja nopeasti korvata Dyson Airblade V käsienkuivaimilla. Kuivaimet ovat helppo asentaa ja huoltaa. Ne vievät vähän tilaa, koska kapea ja kompakti laite vaatii vain 10 cm tilaa syvyyssuunnassa.

Muut käsienkuivaustavat ovat kalliita käyttää. Paperipyyhkeitä täytyy jatkuvasti täydentää ja hävittää, kun taas muut käsienkuivaimet ovat hitaita energiasyöppöjä. Dyson Airblade V:n hiilidioksidijalanjälki on jopa 79 % pienempi kuin eräissä muissa käsienkuivaajissa ja jopa 76 % pienempi kuin paperipyyhkeitä käytettäessä. Se on ympäristöystävällinen ja tyylikäs ratkaisu julkisiin tiloihin ja toimistoihin.

  • Nopea, kuivaa kädet 10-12 sekunnissa.
  • Hygieeninen, HEPA suodattimet standardina.
  • Alhaiset käyttökustannukset, jopa 80 % muita käsienkuivaajia edullisempaa.
  • Parempi ympäristölle, vähäiset hiilidioksidipäästöt.
  • 5 vuoden takuu.

Lisää tuotteesta Sähkön mittaus

Sähkön mittaus

Kumppanisi älykkäiden sähköverkkojen alalla.
Toimitamme energiayhtiöille kaikkialla maailmassa prosessien optimointivälineet ja -järjestelmät ja takaamme korkean asiakastyytyväisyyden.
Pidämme velvollisuutenamme yhdistää voimamme parhaiden yritysten ja laitosten kanssa ja kehittää yhdessä kestäviä ratkaisuja polttaviin energiakysymyksiin ja muuttuviin markkinavaatimuksiin.

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän