DUOLINE-valaisinjärjestelmä on monipuolinen ja joustava

Päivämäärä: 6.10.2020

Valaistus luo tilaan tunnelmaa ja antaa tilalle ilmettä. DUOLINE-valaisinjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet muunneltavaan kohde- ja yleisvalaistukseen.

DUOLINE-kaksivaihekiskossa on kaksi erillistä vaihetta, joten siihen voi yhdistellä erityyppisiä valaisimia, kuten kohdevaloja ja himmennettäviä valoja sekä adapterilla ripustusvalaisimia. Valaisimet voidaan himmentää tai sytyttää erikseen sen mukaan, mitä valaistukselta halutaan.

Vähän tilaa vievä DUOLINE-kiskojärjestelmä soveltuu moneen kohteeseen. Sillä on rajattomat mahdollisuudet taipua eri käyttötarkoituksiin niin myymälässä, kahvilassa, toimistossa, näyttelytilassa, hotellihuoneessa kuin kotonakin.

Kiskoon asennetut valot on kätevä siirtää, joten tilan valaistusta on helppo muuttaa tarpeen mukaan.  

DUOLINE-kohdevalaistuksella voi korostaa haluttuja alueita ja kohteita sekä täydentää yleisvalaistusta. Kohdevalon avauskulma voi olla suuri, jolloin järjestelmä sopii koko tilan valaistusratkaisuksi.

DUOLINE-järjestelmään kuuluu suuri valikoima kohdevaloja ja lisävarusteita, joista löytää jokaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen sopiva ratkaisu.

Valaisimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden tyylikkääseen muotoiluun. Valikoimaan kuuluu muun muassa ajaton klassikko, jossa valaisimen kupu on opaalivalkoista lasia.

Uusin tulokas on ripustusvalaisin, jossa on DUOLINE-kaksivaiheadapteri. Se sopii kokoonpanoihin, joissa halutaan yhdistää kohde- ja ripustusvalaisimia.

DUOLINE-valaisimet antavat mahdollisuuksia myös leikittelylle. Valaisimen ilmettä voi helposti muuttaa erivärisillä koristerenkailla. Valaisimiin on saatavilla myös erilaisia häikäisysuojia ja avauskulmia. Himmentimellä valon värisävyä voi muuttaa joissain malleissa lämpimästä valkoisesta lämpimään punaiseen.

Nyt on mahdollista yhdistää myös valaistus ja musiikki! DUOLINE-kaksivaihekiskoa voi käyttää tuotevalikoimaan kuuluvan bluetooth-kaiuttimen virtalähteenä ja kuunnella musiikkia tai radiota. Kaiuttimen väri ja muotoilu ovat samat kuin kohdevaloilla, joten ilme on yhdenmukainen. Kohdevaloissa ja kaiuttimessa on nivelvarsi, jolla valoa ja musiikkia voi ohjata haluamaansa suuntaan.

Kaikki päivitetyt DUOLINE-tuotteet löytyvät sähkönumerot.fi – haku nimellä Duoline.

Lisätietoa tuotteista saa myös esitteestä

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi