Dahlin kuljetuspalvelu saa työmaat rullaamaan

Päivämäärä: 23.11.2018

Työmaiden sujuvuutta helpottaa Dahlin paikalliset palvelupisteet sekä joustavat ja luotettavat kuljetukset suoraan työmaille.  Jokaisen urakoitsijan kannalta pahin tilanne on se, että asentaja on työmaalla mutta tarvikkeet eivät. Tähän haasteeseen on ratkaisuna Dahlin laaja paikallinen varastovalikoima ja oma hyvä kuljetuspalvelu, jonka kanssa toimituksista voidaan sopia tarpeen mukaan.

Dahlin kuljetuspalvelun periaatteena on, että tänään tilatut tuotteet ovat työmaalla pääsääntöisesti jo samana päivänä, viimeistään seuraavana. Lisäksi asiakkaiden toiveet täsmäkuljetuksista tiettynä ajankohtana pyritään aina täyttämään. Dahlilla kuljetuspalvelu on yrityksen omissa käsissä, mikä mahdollistaa luotettavan ja joustavan palvelun.

Erityisesti isoilla rakennustyömailla on ahdasta, joten siellä ei ole tilaa varastoida tavaraa entiseen malliin. Se tarkoittaa, että tilauksia työmaalle tehdään usein ja pienempinä erinä. Dahlin oman kuljetuspalvelun ansiosta näihin pystytään reagoimaan nopeasti.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän