Cibes esittelee uuden innovatiivisen hissiratkaisun

Päivämäärä: 14.5.2020

Cibes Lift Group on tunnettu tilaa säästävistä, modulaarisista kevythisseistä. Tuomme nyt markkinoille uuden Cibes C1 Pure -hissin, joka näyttää aivan tavalliselta hissiltä, mutta on kaikkea muuta kuin tavanomainen. 

Aikaa ja tilaa säästävistä hissiratkaisuista on kasvava kysyntä hissimarkkinoilla. Cibes Lift Group tuo markkinoille Cibes C1 Puren – ainutlaatuisen hissiratkaisun, joka on varustettu mukavuutta varten ja suunniteltu nopeaa toimitusta ja asennusta silmällä pitäen.

”Uskomme, että Cibes C1 Pure täyttää merkittävän aukon hissimarkkinoilla. Vaikka tavalliset henkilöhissit tarjoavat matkustusmukavuutta, niiden valmistaminen kestää kuukausia ja rakentaminen useita viikkoja. Cibes C1 Pure on upeasti muotoiltu ja tarjoaa vastaavan käyttömukavuuden, mutta se voidaan toimittaa ja asentaa vain murto-osassa siitä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä miellyttää monia rakentajia, arkkitehtejä ja kodin omistajia” toteaa Cibes Lift Groupin toimitusjohtaja Per Lidström.

Uusi hissi yhdistää kevythissin älykkäimmät ominaisuudet tavallisen henkilöhissin mukavuuteen. Cibes Lift Groupin tutkimus- ja kehitysjohtaja Johan Strand:
”Cibes C1 Pure on varustettu yhden kosketuksen hallintalaitteilla ja automaattisilla liukuovilla niin kuin tavalliset henkilöhissit, mutta älykkään, modulaarisen ja tilaa säästävän rakenteensa ansiosta C1 Pure ei vaadi niin paljon valmisteluja. Cibes C1 Pure on fantastisen ryhmätyön tulos. Olemme erityisen ylpeitä uusista liukuovista, joiden tilantarve on markkinoiden pienin ja jotka valmistetaan tehtaallamme täällä Gävlessä.”

Uusi hissi täyttää eri käyttäjien, rakennusten ja arkkitehtonisten tyylien vaatimukset, sillä se on saatavana monenlaisissa väreissä ja eri materiaaleilla.

”Annoimme suunnittelijoillemme tehtävän luoda ajaton ja skandinaavinen hissi, joka on väreiltään, materiaaleiltaan ja lisävarusteiltaan joustava. Uskon, että lopputulos täyttää nämä vaatimukset ja olen varma siitä, että Cibes C1 Puressa on tarvittavat eväät menestykseen” kehitysinsinööri Erik Baumgarten toteaa lopuksi.

Lisätietoja:
Pekka Pippuri, Cibes Hissit Oy:n myyntijohtaja Suomessa
[email protected] tai +358 20 743 2013

Referenssihankkeet Cibes Amslift Oy

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Sisp. korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Tieteiden talo Helsingin Kruununhaassa, arkkitehti Elsa Arokallion 1920-luvul...

As Oy Fleminginkatu 5
Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje