bauroc SEINÄELEMENTIT JA HARKOT osastoiviin seiniin ja palomuureihin

Päivämäärä: 30.9.2019

Kevytbetonin ehdoton etu on sen huippuluokkaa oleva paloturvallisuus. Karkaistu kevytbetoni on luonnonmateriaali, josta ei palotilanteessa vapaudu ollenkaan savua tai myrkyllisiä kaasuja, jotka voivat olla tulipalossa jopa vaarallisempia kuin itse liekit. Yksi kevytbetonituotteiden käyttökohde onkin osastoivat seinät ja palomuurit.

bauroc SEINÄELEMENTEISTÄ on helppo rakentaa teollisuus-, liikerakennusten ei-kantavina rakenteita ja ei-kantavia osastoivia seiniä. Seinäelementit toimivat erinomaisesti osastoivina rakenteina sekä palomuureina ja täyttävät helposti vaativimmatkin paloluokitukset.

Palamattomuuden lisäksi karkaistujen kevytbetoniseinäelementtien etu on niiden keveys, mikä säästää kustannuksia jo perustusten teossa. Myös asennuksessa saadaan säästöjä, sillä korkeakin seinä voidaan asentaa valmiin lattian päältä sivuasennuksena. Elementtirakenteiset osastoivat seinät on helppo purkaa ja siirtää tarvittaessa.

Katso elementtien paloluokat 

bauroc HARKOT sopivat erinomaisesti osastoivien seinien ja palomuurien rakentamiseen. Eri harkkolaadut poikkeavat toisistaan painon (tiheyden) suhteen. Painavimmalla harkolla on suurin puristuslujuus ja paras ääneneristävyys. Kevyillä harkoilla on puolestaan paras lämmöneristävyys. Paloturvalliset bauroc kevytbetoniharkot ovat rakennusmateriaalina puhtainta M1-luokkaa.

Katso harkkojen paloluokat 

bauroc CLASSIC kantavien seinien harkko sopii lisäeristettynä myös ulkoseiniin.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän