AXOR MyEdition hanat vaihdettavilla pintalevyillä

Päivämäärä: 21.9.2018

Upeat AXOR MyEdition uutuudet esillä FinnBuild-messuilla 10.-12.10.2018

Persoonallinen ja yksilöllinen – tämän päivän sisustuksen megatrendit. Saksalaisen Hansgrohe Groupin 25 vuotta täyttävän designbrändi AXORin uusin hanamallisto AXOR MyEdition vie yksilöllisyyden uudelle aikakaudelle kylpyhuoneissa. AXOR MyEdition-hanojen yli 225 personointivaihtoehtoa mahdollistavat todellisen luovuuden toteuttamisen.

Selkeä, lineaarinen muotoilu tarjoaa täydellisen alustan hanan yksilölliseen muokkaamiseen. AXOR MyEdition -hanat koostuvat kahdesta erikseen valittavasta osasta: rungosta ja pintalevystä. Standardimalleissa runko on kiiltävää kromia ja pintalevy peililasia tai mustaa lasia. Kun vaaditaan todella yksilöllistä ratkaisua, voidaan osien pintavärit ja materiaalit valita vapaasti. Pintalevyn materiaaliksi voidaan valita esimerkiksi erikoisvärinen metalli, marmori, puu tai nahka; rungon väriksi esimerkiksi musta kromi, pronssi tai punakulta, kiiltävänä tai mattana. 

AXORin suihkuista tuttu mikrohienoista pisaroista koostuva PowderRain-suihku on tuotu ensimmäistä kertaa pesuallashanaan. Silkkisen, erityisen pehmeän PowderRain-suihkun ansiosta AXOR MyEdition -hanat ovat elämys myös käytössä. Vesi virtaa hanasta rauhoittavana suihkuna. Runsaan tuntuisesta suihkusta huolimatta pesuallashanan vedenkulutus on vain noin 5 l/min.

Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Phoenix Design Studion kanssa, joka sai tänä vuonna arvostetun “Red Dot Design Team 2018” palkinnon.

AXOR MyEditioniin sekä Hansgrohen muihin uutuuksiin voit tutustua FinnBuild-messuilla osastolla 6f90. Tervetuloa!

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän