Arjen harmauden kirkastaa BioRami -harmaavesipuhdistamo

Päivämäärä: 2.5.2013

BioRami -harmaavesipuhdistamo käsittelee kaikki kiinteistön pesu- ja talousvedet tehokkaasti ja asetuksien mukaisesti. BioRami –tuoteperheestä löytyy oikein mitoitettu, käyttökapasiteetiltaan järkevä vaihtoehto. Sähköton ja kemikaaliton BioRami mahtuu pieneen tilaan eikä erillistä maapuhdistamoa tarvita. Näin ollen BioRamin asennus sujuu vikkelästi kun koko pihaa ei tarvitse repiä auki. Kokonaiskustannukset huomioiden pieni koko ja nopea asennus ovat selkeä etu!

BioRami -harmaavesipuhdistamon toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi on mikrobien muodostama kerrostuma, joka kasvaa puhdistamoon asennettavien biosäkkien pinnalle mikrobien käyttäessä hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Mikäli taloudessa on käytössä astianpesukone, jätevesi sisältää rasvaa ja kiintoaineita, jotka erottuvat puhdistamon saostusosiossa ennen biosäkkejä. BioRami –harmaavesipuhdistamo on huoltotarpeiltaan vaatimaton. Biosäkit ovat käytännössä ikuisia mikäli saostuskaivo tai jakaja on säännöllisesti tyhjennetty.

Lisätietoja
Wavin-Labko Oy/Teppo Parviainen, tuotekehityspäällikkö
p. 020 1285 338, teppo.parviainen@wavin-labko.fi
tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän