AQUA 3000 OPEN

Päivämäärä: 22.8.2013

Voit optimoida vedenkulutuksen ja täten vähentää käyttökuluja AQUA 3000 open -järjestelmällä. Tarkoin suunniteltu kattava veden hallintajärjestelmä mahdollistaa kaikkien liitettyjen komponenttien käyttämisen mahdollisimman tehokkaasti. Järjestelmä voidaan liittää suihkuihin, pesualtaisiin ja huuhtelulaitteisiin. Järjestelmä voidaan mukauttaa yksilöllisiin vaatimuksiin ja halutessa laajentaa. Valinnaista AQUAPAYpoletti-, kolikkomoduulia voidaan käyttää vedenkulutuksen hallitsemiseen.

Järjestelmän ohjelmisto mahdollistaa veden määrän, hygieniahuuhtelu- ja lämpödesinfiointi kertojen määrän ja lämpötilarajojen säätelyn huone- tai jopa venttiilikohtaisesti. Järjestelmä havaitsee ja ilmoittaa välittömästi mahdolliset toimintahäiriöt. Vesi lämmitetään tehokkaasti, mikä vähentää energiankulutusta. Tästä saadut säästöt vähentävät huomattavasti takaisinmaksuaikaa.

AQUA 3000 open -järjestelmä perustuu järjestelmäarkkitehtuuriin, joka tekee asennuksesta ja käytöstä helppoa. Vain niitä komponentteja käytetään, jotka vaaditaan kyseessä olevaan käyttötarkoitukseen. Ohjelmisto on käyttäjäystävällinen ja mahdollistaa intuitiivisen järjestelmän käyttämisen. Optimoitu veden hallintajärjestelmä voidaan täten toteuttaa vain muutamalla järjestelmäkomponentilla.

AQUA 3000 open -järjestelmän pääkomponetteja ovat venttiilit, jotka täyttävät elektronisten moduulien avulla kaikki vaaditut vedenhallinnan perustoiminnot täysin riippumattomalla tavalla. Täydellinen vedenhallintaverkko voidaan luoda lisäämällä järjestelmään kaapelit, liittimet ja ohjainyksikkö sekä valinnainen käyttöohjelmisto (koko järjestelmän hallintaa ja tarkkailua varten).

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi