Se kodin rakentamisen viimeinen silaus; Kaunis, keittiön yleisilmeeseen sulautuva keittiöhana

Päivämäärä: 16.11.2020

Franke uudet keittiöhanat

Uuden keittiön suunnittelu on aina yhtä ihanaa ja jännittävää. Viimeisin suunnittelussa on yleisesti ollut allas ja keittiöhana. Mitäpä jos keittiön värjeä, muotoja ja toiminnallisuutta miettiessäsi, ajattelisit myös sitä viimeistä silausta, hanaa joka tekee kokonaisuudesta täydellisen. 

Valittavana on erilaisiin materiaaleihin ja väreihin sopivia hanoja. Myös hanan muodolla voidaan korostaa tiettyä linjaa keittiössä.

Valitse keittiöösi sopivin malli Franken uusien hanojen vaihtoehdoista. Jokaisessa hanassa on sulava laminaarivirtaus, jonka ansiosta ilmassa kulkeutuvat bakteerit ja mikrobit eivät pääse sekoittumaan veteen. Tämän tärkeän ominaisuuden lisäksi virtaus on hiljainen ja kirkas.

Kääntösäteen rajoittimella varmistat, ettei hana pääse vahingossa kääntymään seinää vasta ja sopiva rajoitin löytyy kolmesta vaihtoehdosta aivan varmasti. 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän