Franke Keittiön yhtenäiset värit

Päivämäärä: 9.11.2021

Valoa, tummuutta, nuorekkuutta tai vaikkapa luksusta

Keittiön suunnittelussa on yllättävän paljon huomioitavaa. Keittiön toiminnallisuuden lisäksi, myös jokaisen yksilölliset mieltymykset vaikuttavat niin monella tavalla. Tuotteiden muodot, värit ja materiaalit yhdistettynä koko kodin yhtenäiseen linjaan, kertoo paljon omistajansa persoonallisuudesta. Toiset pitävät kulmikkaista muodoista, selkeistä pinnoista, toiset taas yhdistelevät rohkeasti värejä, muotoja ja eri materiaaleja toisiinsa.

Me kaikki olemme erilaisia ja siksi meistä onkin niin mahtavaa, että voimme tarjota vaihtoehtoja jokaiselle mieltymyksensä mukaan. Yhdistelet sitten rohkeasti tai hillitysti, löydät varmasti upeita kokonaisuuksia keittiöön kuin keittiöön.

Upea Smart Deco nuorekkailla väreillä

Keittiöstä on tulossa yhä enemmän kuin vain käytännöllinen huone ruoan valmistamiseen – se on myös paikka, jossa ihmiset kokoontuvat. Franke-liesikuvun oikea valinta voi lisätä viimeisen silauksen yhtenä keittiön merkittävimmistä muotoiluelementeistä. Franken Smart Deco liesikuvussa on upea muoto ja värit, jotka lisäävät nuorekkaan ilmeen mihin tahansa keittiöön. 

Tutustu Smart Deco tuotteisiin täältä. Kysy lisää alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän