Altech-oviverhokojeet Dahlilta

Päivämäärä: 20.8.2018

Altech-oviverhokojeet GUARD ja GUARD PRO on suunniteltu asennettaviksi käyntiovien yläpuolelle Suomen kylmiin olosuhteisiin. Oviverhokojeet torjuvat kylmän ilmavirtauksen pääsyn sisätiloihin ja vastaavasti estävät lämpimän sisäilman ulosvirtausta – siten sisätilan viihtyvyys paranee ja energiaa säästyy.

Altech GUARD suojaa rakennusten sisäänkäynnit kylmältä tai kuumalta ilmalta. Samalla se edesauttaa ilmastoinnin kustannustehokasta käyttöä, sekä estää pölyn ja hyönteisten sisäänpääsyn.

Altech GUARD PRO on suunniteltu teollisuustiloihin suojaamaan ovien kautta tapahtuvaa lämpöhävikkiä. Modulaarirakenteen ja tehokkaiden tuulettimien ansiosta oviverho on tehokas ja ilman virtaus ulottuu jopa 7,5m asti.

Altech on Dahlin oma teknisten tuotteiden tuotemerkki. Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita, joilla on erinomainen hinta-laatu-suhde.

Referenssihankkeet Dahl Suomi Oy

Sädesairaala

Sädesairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Uudisrakennus | Tampere | 180,00 milj €

Tunnelin rakentamista koskeva päätös tehtiin syyskuussa 2013 ja louhinnat alk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän