Altech M-press -puristusliitin varmistaa tuplasti

Päivämäärä: 9.8.2019

Altech M-press -puristusliittimissä on tuplavarmistus, joka takaa, että asentaja muistaa puristaa liittimen kunnolla kiinni. Varmistuksen tekevät puristusindikaattori sekä vuodonilmaisin.

Liittimissä on puristettavan kohdan päällä värikäs muovikalvo, joka irtoaa, kun liitoskohta puristetaan. Tämän avulla huomaat heti, onko liitos puristettu. Jos liitos jää syystä tai toisesta puristamatta, tiivisteessä oleva vuodonilmaisin osoittaa sen viimeistään koeponnistuksessa. Näin vältytään suuremmilta harmeilta, kuten vesivahingolta.

Siinä missä halvemmissa puristusliittimissä yleensä on vain toinen yllä kuvatuista ominaisuuksista, Altech M-press -sarjan liittimistä löytyvät molemmat, ja vieläpä hinta-laatusuhteeltaan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Puristusliitinsarjalle löytyvät varaosina vakiotiivisteiden lisäksi öljynkestävät ja aurinkojärjestelmille tarkoitetut tiivisteet

Altech M-press-puristusliittimet ovat saatavissa Dahlilta sekä sinkittynä että haponkestävänä.

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän