Akusto™ One – tehokas äänenvaimennus ja tyylikäs design

Päivämäärä: 6.2.2017

Ecophonin tuotevalikoima täydentyi viime vuonna uudella sisustuksellisella Akusto™ One -seinäakustiikkalevyillä. Akusto™ One -seinälevyt ovat helppoja asentaa ja valikoimasta löytyy useita väri-, koko- ja muotovaihtoehtoja. Tehokkaasti vaimentavat levyt sopivat erinomaisesti koteihin sekä toimistoympäristöön.

Uusi Akusto™ One -levysarja tarjoaa korkealaatuisen äänenvaimennuksen ja tyylikkään designin samassa paketissa. Pienet koot, valikoima eri muotoja ja värejä tekevät tuotteesta hyvin myös koteihin sopivan. Akusto™ One -levyt on helppo ripustaa seinälle, joten asentaminen onnistuu myös jälkikäteen.

Levyt ovat 40 mm paksuja ja tarjoavat A-luokan äänenvaimennuksen. Akustoituun alakattoon yhdistettynä Akusto™ One -seinälevyt sopivat myös vaativampiin tiloihin, kuten avotoimistoihin.

– Optimaalisin ratkaisu on sijoittaa ääntä vaimentavaa materiaalia useammalle kuin yhdelle pinnalle. Kun vaimennuslevyjä on huoneen eri puolilla ja pinnoilla, saadaan tasainen äänimaisema, kertoo Arto Rauta Ecophonilta.

Akustisen alakaton lisäksi vaimennusmateriaalia kannattaa olla vähintään yhdellä, mieluiten useammalla seinäpinnalla. Tehokkainta on asentaa akustiikkalevyjä kahdelle vierekkäiselle seinälle.

Puhtaasti tehokasta äänenvaimennusta

Akusto™ One on testattu sisäilmapäästöjen osalta ja tuote täyttää Rakennusmateriaalien päästöluokan M1 vaatimukset. Akusto™ One on tehty kolmannen sukupolven lasivillasta, jossa on yli 70 prosenttia kierrätettyä lasia. Sideaineena käytetään täysin kasvipohjaista sideainetta. Levyjen tuotantoprosessi on ympäristöystävällinen ja levykohtaiset CO2-päästöt ovat toimialan alhaisimpia. Levyt ovat myös kierrätettäviä.

Lisätietoja:
www.ecophon.fi
Ville Veijanen, tuotepäällikkö, puh: 044 5549313
Arto Rauta, konseptikehittäjä, puh: 0400 826890
Sähköposti muotoa: [email protected]

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Ecophon Akustiikkakatot

Turun verohallinto

Turun verohallinto

Turku

Verohallinto kokosi Varsinais-Suomessa kaikki yksikkönsä saman katon alle Tur...

Kurikan Kampus

Kurikan Kampus

Uudisrakennus | Kurikka | n. 33 milj. €

Kurikan lukion ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun Kurikan toimipisteessä ...

Porin lasten- ja naistentalo

Porin lasten- ja naistentalo

Uudisrakennus | Pori | 21-27 milj €

Satakunnan sairaanhoitopiiri rakennuttaa keskussairaalan alueelle uuden la...

Leppävaaran uimahalli

Leppävaaran uimahalli

Uudisrakennus | Espoo | 40,00 milj €

Leppävaaran alkuperäinen uimahalli on peruskorjattu, modernisoitu ja laajenne...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän