ABB-free@home-ohjaukset langattomasti

Langattomalla kodinohjauksella entistä enemmän mahdollisuuksia

ABB-free@homessa on tuotteita, joissa on langaton tiedonsiirto. Väyläkaapelointia ei tarvita, vaan pelkkä verkkovirta riittää – siksi kotiautomaatio voidaan helposti ottaa käyttöön myös saneerauskohteissa. Koska tuotteet tarvitsevat ainoastaan verkkovirran, ne voidaan yleensä asentaa olemassa olevien kytkinten ja säädinten tilalle. Siksi langaton ABB-free@home on helppo lisätä jälkeenpäin asuntoihin ja liiketiloihin.

ABB-free@home-järjestelmällä ohjaat helposti verhoja, valaistusta, lämmitystä, ilmastointia ja ovipuhelinjärjestelmää. Etäohjaus onnistuu helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Uuden ”sijainti”-toiminnon avulla voit automatisoida esimerkiksi kotona-poissa-tilanneohjaukset. Esimerkiksi kotoa lähdettäessä järjestelmä sammuttaa kaikki valot ja laskee lämpötilaa sekä ilmanvaihtoa. Töistä lähdettäessä kotiin päin lämpötilaa aletaan nostaa heti ja kun saavutaan kotiin nostetaan ilmanvaihdon tehoa.

Olemme mukana SähköTeleValoAv-messuilla Jyväskylässä 7.-9.2.2018 osastolla D 102. Tervetuloa osastollemme!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...