Ylellinen IMPRESSIVO® matta valkoinen

Päivämäärä: 14.10.2022

IMPRESSIVO®-kalusteiden sarja täydentyi uusilla mattapintaisilla tuotteilla, jotka ovat saatavilla nyt valkoisen ja mustan värisinä. Mattapintaisten Impressivo-kalusteiden viehätys piilee niiden tinkimättömän suoraviivaisessa muotoilussa, joka yhdistettynä ylelliseen mattapintaan jättää modernin vaikutelman. Mattapintaiset kalusteet soveltuvat pinta- ja uppoasennuksiin sekä kosteisiin että kuiviin tiloihin.

Ainutlaatuinen kosketustuntuma

Mattapintaiset kalusteet ovat tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi myös hyvän tuntuisia koskettaa. IMPRESSIVO® matta valkoinen ja matta musta -kalustesarjat on toteutettu soft touch -pinnalla, joka muodostaa miellyttävän kosketuksen joka kerta kun kytket valaistuksen päälle tai laitat sähkölaitteen pistorasiaan.

Viimeistele sisustus asennuskalusteilla

IMPRESSIVO® matta valkoinen ja matta musta sopivat luontaisesti useiden eri tyylien kanssa yhteen, kuitenkin tuoden särmää modernilla kulmikkuudellaan. Tuo tilaan yhtenäisyyttä tai riko ja jaa tiloja sähkökalusteita apuna käyttäen. Impressivo-kalusteet sekä design-sarjojen tuotteet ovat toisiinsa yhteensopivia, ja niitä voidaan yhdistellä vapaasti. Impressivo -tuotteet ovat lisäksi saatavissa valkoisen, alumiinin ja antrasiitin värisinä, ja niiden kanssa voi vapaasti yhdistellä carat®- ja axcent-peitelevyjä.

Kalustesarja kohteeseen kuin kohteeseen

Matta valkoinen ja matta musta -tuotteissa yhdistyvät IMPRESSIVO®:sta tutut helppo asennettavuus, toimintavarmuus ja turvallisuus. Impressivo-kalustesarja on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Impressivolla toteutat niin kaikenkokoiset kodit, kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Kalusteet voidaan asentaa pintaa ja uppoon niin kuiviin kuin kosteisiin sisätiloihin, sekä ulos esimerkiksi autonlämmityspistorasiaksi tai koristevalopistorasiaksi.

IMPRESSIVO® matta valkoinen ja matta musta -tuotteista löytyvät kaikki toiminnot mitä sähkökalusteilta vaaditaan. Kytkimet, pistorasiat, säätimet ja liiketunnistimet kuuluvat luonnollisesti valikoimaan. Pistorasioissa on lapsisuoja integroituna, joka lisää käyttäjien turvallisuutta. Pistorasian runko on suunniteltu siten että vikatapauksissa se vikaantuu turvallisesti. Pistorasia on aina turvallinen käyttää.

Kotimaisia asennuskalusteita valmistetaan hiilineutraalissa tehtaassa

IMPRESSIVO® on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta, ja on yksi Suomen suosituimmista asennuskalustesarjoista. Impressivo-tuotteilla voidaan sähköistää kaikenlaiset kohteet kodeista liikekiinteistöihin, sillä ne sisältävät kaikki sähkötekniset toiminnot. Impressivo-kalusteita valmistetaan ABB:n Porvoon hiilineutraalissa tehtaassa, jossa on siirrytty 100-prosenttisesti uusiutuvaan energiaan ja saavutettu samalla merkittäviä energiasäästöjä. Suomen ABB:n Porvoon-tehdas on toteuttanut ABB:n ensimmäisten tehtaiden joukossa hiilineutraalin tuotannon ratkaisut osana ABB-konsernin Mission to Zero™ -ohjelmaa.

Lue lisää  IMPRESSIVO® matta valkoinen-kalustesarjasta

Lue lisää IMPRESSIVO® matta musta -kalustesarjasta

Tutustu IMPRESSIVO® matta valkoisilla tuotteilla kalustettuun kohteeseen 

YouTube-video IMPRESSIVO® matta valkoinen:

Referenssihankkeet ABB

Prisma Itäharju peruskorjaus ja  laajennus Turussa

Prisma Itäharju peruskorjaus ja laajennus Turussa

Sisp. korjaus | Turku | Ei tiedossa

Turun keskustan kupeessa sijaitseva entinen tehdaskiinteistö muutettiin 1997 ...

Tellus-talon automaatiojärjestelmän uudistus

Tellus-talon automaatiojärjestelmän uudistus

Helsinki

Tellus-talo on ABB:n näyttävä toimitalo Pitäjänmäellä. Talossa on toimipiste ...

Fiskari ja Fregatti

Fiskari ja Fregatti

Uudisrakennus | Helsinki | 26,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Työterveyslaitoksen toimitilasaneeraus

Työterveyslaitoksen toimitilasaneeraus

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Tänä vuonna valmistuneen toimitilasaneerauksen ansiosta Työterveyslaitoksen h...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän