Äänieristetty viemäri vaimentaa lorinat

Päivämäärä: 10.2.2015

Hiljaa hyvä tulee – dBlue äänieristetty viemärijärjestelmä

dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmässä keveys, kestävyys ja mekaaninen lujuus yhdistyvät erinomaisen ääneneristyskykyyn. Järjestelmä on yhtä helppoa asentaa kuin normaali HT-viemäri, mutta se vaimentaa viemäristöstä lähteviä ääntä ja melua jopa paremmin kuin muut kiinteistöviemärijärjestelmät, 19dB (virtaama 4L/s).

Ääntä vaimentavien kiinteistöviemäreiden käyttökohteita ovat mm. asuinkerrostalot, julkiset rakennukset, liikerakennukset, hotellit ja sairaalat.

Tekniset tiedot

Blue-kiinteistöviemärijärjestelmä on EN1451-standardin mukaisesti valmistettu laadukas ääntä vaimentava kiinteistöviemärijärjestelmä, joka täyttää kaikki soveltuvat kansalliset ja kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit.

Materiaali

dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmä on valmistettu uutta tekniikkaa edustavasta, polypropeenin ja ääntä absorboivan mineraalitäyteaineen (PP-MD) seoksesta. Kolmikerroksinen putki valmistetaan uusimmalla ekstruusiotekniikalla. Putkikoot ovat DN40-DN160 ja järjestelmään kuuluu laaja osa- ja kannakevalikoima.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän