A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat rakennusteollisuuteen

Päivämäärä: 16.3.2021

Maailmanlaajuisesti käytetyt A-SAFEn törmäyssuojaratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. Törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Joustava materiaali vähentää lattiaan kohdistuvia vaurioita sekä varsinaiseen törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja. Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFE törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan modulaarisuuden ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan takia ne ovat myös lähes huoltovapaita. Tuote ei ruostu, on kestävä ja joustava, joten turvallinen vaihtoehto myös kiinteistöille.

A-SAFE on hyvännäköinen ja virtaviivainen ratkaisu

Kulkuväylät, liikenteen järjestelyt ja alueiden rajaukset onnistuvat A-SAFEn joustavilla törmäyssuojilla sekä sisä- että ulkotiloissa. Tuotantolaitokset, varastot ja erilaiset työmaat näyttävät hyviltä, keltainen huomioväri erottuu selkeästi ja tuoteperheen yhdenmukainen ulkoasu vahvistaa vaikutelmaa suunnitellusta kokonaisuudesta ja toimintaympäristöstä unohtamatta turvallisuusaspektia.

A-SAFEn käyttö rakennusteollisuudessa tuo säästöä sekä rakennuttajalle että loppuasiakkaalle

Joustava törmäyssuoja suojelee rakennuksen lattioita sekä rajaa kulkuväylät siten, etteivät tiloissa kulkevat koneet vaurioita rakenteita. Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa tuotantolaitos tai varasto, joissa koneiden törmäykset voivat vahingoittaa esimerkiksi pylväitä tai lattioita. Mikäli rakenteet suojataan joustavilla törmäyssuojilla, niin mahdollisen törmäyksen sattuessa joustava törmäyssuoja vaimentaa törmäysvoiman ja vain pieni osa siitä siirtyy itse rakenteisiin.

Christian Bernerin asiantuntijat auttavat rakentajia mielellään. Christian Berneriltä voit tilata maksuttoman katselmuksen jopa rakentamisen suunnitteluvaiheessa ja saat asennussuunnitelman kustannusarvoineen jo ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista. Christian Bernerin asennusporukka tulee myös tarvittaessa asentamaan törmäyssuojat kohteeseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Christian Bernerin asiantuntijat palveluksessanne!

Henrik Westerholm
Toimitusjohtaja
+358 40 550 4766

henrik.westerholm@christianberner.com

Sami Rosenström
Tuotepäällikkö
+358 50 563 5447

sami.rosenstrom@christianberner.com

Lue myös Christian Berner Case storyt, miten A-SAFEn joustavia törmäyssuojia on käytetty teollisuudessa:

A-SAFEn joustavat törmäyssuojat Sinebrychoffin panimolle

Turvallisuus ennen kaikkea

 

Referenssihankkeet Christian Berner Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Kauppakeskus Ainoa

Kauppakeskus Ainoa

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Espoon Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus Ainoa on valmistunut ja avattu koko...

Tuuliniitty 3 puukerrostalo Tapiolassa

Tuuliniitty 3 puukerrostalo Tapiolassa

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Tuuliniitty 3 on valmistuttuaan Espoon ensimmäinen puusta rakennettava ja kaa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän