Safety First! A-SAFEn joustavat törmäyssuojat parantavat turvallisuutta

Päivämäärä: 8.2.2022

SAFETY FIRST!  A-SAFEn joustavat törmäyssuojat parantavat turvallisuutta

Yhä useammassa yrityksessä työturvallisuus on johdon prioriteetteja, samoin kuten tuotannon toimivuus ja liiketoiminnan kannattaminen. Myös rakennusalalla henkilöstön työturvallisuus on urakoitsijan tärkeimpiä asioita, mutta myös rakennettavan kohteen osalta on hyvä ennakoida lopputilaajan näkökulmasta turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Isot investoinnit vaativat myös asianmukaisia toimenpiteitä, jotka suojaavat ihmisiä, koneita ja kiinteistöjä. Erilaiset törmäyssuojat, opastetut kulkuväylät sekä alueiden rajaaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä työsuojelussa ja tapaturmien ehkäisyssä.  Koneiden, laitteiden ja ihmisten ”erottaminen” on turvallisuuden peruslähtökohtia – vahinkoja tapahtuu vähemmän, kun on selkeästi merkatut alueet, joilla kukanenkin toimii.

Ennakoi riskit jo suunnitteluvaiheessa ja säästä kustannuksissa

Useassa yrityksessä tiedostetaan, että työturvallisuuden ja tuottavuuden välillä on selkeä yhteys. Ennakoimalla mahdolliset tapaturmat ja tiedostamalla tapaturmariskit, voidaan säästää pitkässä juoksussa myös kustannuksissa. Työtapaturmien välillisiä kustannuksia ei monesti tule ajatelleeksi, kun investoinnit ovat ajankohtaisia.  

Tiesitkö, että usein tapaturmasta johtuvat välilliset kustannukset ovat vähintään kaksinkertaisia – jopa viisinkertaisia. Ennakoimalla tilanteet voidaan säästää merkittäviä summia jo suunnitteluvaiheessa puhumattakaan yrityksen saamasta hyvästä maineesta: yritys, joka luo turvallisia toimintaympäristöjä.

Turvallisuuden ennakointi on myös maineenhallintaa

Työturvallisuudesta huolehtiva rakennusalan yritys vaalii myös samalla omaa brändiään. Ottamalla turvallisuusasiat huomioon, huolehtii rakennusliike samalla myös asiakkaansa brändistä. Kun turvallisuusasiat mietitään jo rakennusvaiheessa, nostaa se urakoitsijan toiminnan arvoa, mutta myös lopputilaajan brändin sekä rakennettavan kiinteistön arvoa.

Turvallisuusnäkökulma on selkeä viesti yrityksen toiminnasta ja toimintatavoista – kun turvallisuusasiat hoidetaan hyvin, hoidetaan myös kaikki muu hyvin. Ja työn lopputilaaja kiittää.

Monikäyttöinen A-SAFE soveltuu lähes kaikkialle

Meillä Christian Bernerillä turvallisuusasiat on huomioitu omassa toiminnassamme, mutta panostamme myös asiakkaidemme turvallisuuteen. Kauttamme saat asiantuntevan palvelun jo suunnitteluvaiheessa sekä kansainvälisesti palkitut joustavat törmäyssuojat.

A-SAFEn tuotteet sopivat loistavasti perinteiseen teollisuuteen, mutta hygieenisyytensä ansiosta myös elintarvike- sekä panimoteollisuuden tarpeisiin. A-SAFE soveltuu myös logistiikkakeskuksiin, parkkitaloihin, varastoihin, lentokentille, terminaaleihin jne. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Yhä useampi suomalainen yritys luottaa A-SAFEn tarjoamiin ratkaisuihin. Myös maailman johtavat virvokkeiden valmistajat Heineken ja Coca-Cola sekä autojätit Jaguar ja Land Rover käyttävät A-SAFEn törmäyssuojia tuotannossaan.

Voit tutustua Christian Bernerin Sinebrychoffin caseen täältä.

 Lue lisää alla olevasta linkistä.

 

Lisää tuotteesta Joustavat törmäyssuojat

Joustavat törmäyssuojat

Innovatiiviset törmäyssuojat suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä

A-SAFE Traffic iFlex törmäyssuojat teollisuuteen
Tutustu joustaviin törmäyssuojiin
A-SAFE iFlex Bollards suojat moneen käyttöön
A-SAFE iFlex RackGuard törmäyssuojat hyllyjen jalkoihin
A-SAFE iFlex Rack End törmäyssyoja hyllyn päätyihin
A-SAFE iFlex Column Protector Törmäyssuojat pylväiden suojaamiseen
A-SAFE Flex törmäyssuoja jalkakulkuliikenteen ohjaamiseen
A-Safe Alarm Bar hälytyspalkki
A-SAFE StepBumper
Yhteystiedot

Referenssihankkeet Christian Berner Oy

As Oy Helsingin Sinfonia

As Oy Helsingin Sinfonia

Helsinki

Entiset Sibelius-Akatemian tilat muuttuvat uniikeiksi vuokrakodeiksi paraat...

Vuoreksen kuusikko

Vuoreksen kuusikko

Tampere

Tampereen Vuorekseen rakentuu Kuusikko – kuuden puurunkoisen kerrostalon ko...

Kauppakeskus Ainoa

Kauppakeskus Ainoa

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Espoon Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus Ainoa on valmistunut ja avattu koko...

Raisio Oyj tuotantolaitos

Raisio Oyj tuotantolaitos

Uudisrakennus | Raisio | 45 milj. €

Raisio on suomalainen ruoka-alan yritys, jonka brändit ovat tuttuja jokaisess...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje